Test: Craft Core Endurance Bib Shorts

Craft’s Core-serie er serien rettet mod begyndere og motionister som ønsker god kvalitet til en rimelig pris. Her vil man typisk finde gode produkter uden alt for mange fancy detaljer, men mere fokus på komfort, god pasform og en skarp pris.

Design og detaljer

Core Endurance Bib Shorts fås i flere farver og i udgaver til både mænd og kvinder. Modellen vi her har testet er til mænd og i den mest “kedelige” farve, nemlig sort. Materialet består af 80% polyamid og 20% elastan.

Overdel, ryg og seler er af mesh, hvilket betyder rigtig god åndbarhed og masser af mulighed for at komme af med varmen. Samtidig er materialet i mesh super strækbart, så de kan sidde til, uden at stramme. Selerne er ikke flade, så man risikerer de folder sig – her skal vi op i de lidt dyrere serier fra Craft førend vi får flade, laserskårne seler.

Benene er forholdsvis lange og afsluttes med en bred elastik med silikoneprint indvendigt, dette for at forhindre benene i at glide op. På det ene ben er påtrykt Craft’s logo i grå.

Indvendigt er Craft’s Infinity C4 pude specielt til mænd, i udgaven til kvinder er den naturligvis specifik til kvinder. Puden er inddelt i zoner af varierende tykkelse og så er den ret let og luftig. Min personlige præference er nok en lidt mere “kompakt” pude som er knap så luftig som denne, men mange vil sikkert synes godt om denne. Puden giver udmærket støtte og former sig fint efter kroppen, jeg savner dog lidt mere “materiale” end den tilbyder – men det er igen min egen personlige præference.

Pasform og komfort

Core Endurance Bib Shorts er testet i str. S og den størrelse er rimelig passende til mine 65 kg. fordelt på 175 cm. De sidder ikke helt tæt, men det er nok i udgangspunktet heller ikke den pasform som motionister der kigger på disse, søger. Pasformen er afslappet, så de sidder til – men uden at være som malet på kroppen. Jeg foretrækker personligt en pasform mere mod det helt “tætte”, så for mig bliver pasformen også lige løs nok, særligt omkring skridtet hvor puden gerne skal sidde tæt for at give den bedst mulige støtte.

Konklusion

Core Endurance Bib Shorts fra Craft er fra deres “entry-serie”, altså den billigste serie. Det mærker man, når man netop har testet et par bib shorts fra deres Advanced-serie. Pasformen er ikke så tight, den er lidt mere løs og afslappende, puden er udmærket – men man fornemmer også at skummet ikke er af helt same kvalitet og giver samme støtte i længere tid og så er der knap så mange “fede” detaljer.

Med det sagt, så er Core Endurance Bib Shorts et par ganske udmærket bib shorts til motionisten der måske kører et par gange om ugen, lidt kortere ture og som ikke bryder sig om at cykeltøjet sidder helt tæt til kroppen. Materialet er fint, puden udmærket og designet er helt klassisk – så det passer med enhver jersey!

Pris og tilgængelighed

Set til 699,-

Funktionalitet 7
Design 7
Pasform 6
Pris 7
6.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Arm Warmers Light
Jeg har tidligere testet og anmeldt den “normale” udgave af danske GripGrab’s...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.