Test: Denver TWE-51 hovedtelefoner

Danske Denver er efterhånden godt kendt for at levere produkter til en lav pris og i en ganske udmærket kvalitet. TWE-51 er et sæt “truly wireless” hovedtelefoner til en ualmindelig lav pris – de fås pt. til omkring 300,-

Det store spørgsmål er så naturligvis om de er noget værd? Det har vi testet!

Hvad er der i kassen?

TWE-51 kommer i en fin lille indpakning hvori man finder:

  • TWE-51 hovedtelefoner
  • Lade-etui med USB tilslutning
  • 3 forskellige sæt earbuds og 3 “bøjler” i 3 forskellige størrelser
  • USB kabel til opladning
  • Vejledning/quick start guide

Se vores unboxing video af TWE-51 nedenfor.

Design og funktionalitet

TWE-51 er et par super lette hovedtelefoner, faktisk vejer de under 5 gram stykket. Det betyder at man praktisk talt ikke bemærker man har dem i ørerne. Det er et sæt in-ear hovedtelefoner, men der er placeret en smart lille bøjle på earbudden, som holder dem fast i øret – dette er særlig praktisk når/hvis de bruges til sport eller anden aktiv brug. Som nævnt i unboxing videoen, så medfølger der flere forskellige earbuds så man kan finde den størrelse der passer bedst i ens ører, samtidig er der 3 forskellige størrelser af bøjler.

Der er én knap på hver af hovedtelefonerne, disse holdes inde samtidigt for at tænde og slukke enhederne, man skal sørge for at de er under 1 meter fra hinanden når de tændes, så de samtidig synkroniseres og spiller i stereo.

Udover at fungerer som hovedtelefoner, så er der også indbygget mikrofon til brug ved håndfri opkald fra smartphone, tablet eller lign.

Det medfølgende lade-etui er super praktisk til både opbevaring og opladning, hver opladning tager ca. 1 time og der er til 2-3 opladninger i etuiet, inden dette skal oplades på ny. Bagpå etuiet indikerer et par små røde dioder hvorvidt enhederne oplades eller ej.

Batteritiden er ét af de steder hvor TWE-51 halter lidt i forhold til de dyrere sæt, for her må man nøjes med ca. 2 timers batteritid. Til almindelig træning vil det dog for de fleste være OK, omvendt er man så nødsaget til at lade dem efter hver træningstur. Fordelen er, er så at de alligevel oplades i det etui som man opbevarer dem i.

Pasformen er, efter min mening, virkelig god. Jeg har normalt problemer med at holde in-ear hovedtelefoner på plads i ørerne, de har det med at “smutte ud”, men med TWE-51 finder man nemt et par passende earbuds og med bøjlen i øret holdes de godt på plads, også når man giver den gas i træningscentret eller på hometraineren. Jeg har endnu ikke oplevet at tabe dem, eller haft brug for at justere dem undervejs – de sidder virkelig godt!

Lydmæssigt er jeg faktisk også ret imponeret over TWE-51 for lyden er faktisk glimrende. Der er en god bund i musikken, nok takket være det faktum at de sidder “in-ear” og derfor kan udnytte at der ikke rigtig slipper lyd ind/ud når først de sidder fast i øret. Det betyder så også at man med TWE-51 lukker af for omgivelserne, dette kan være et minus for nogle der gerne vil kunne høre trafikken eller andet, hvis de bruges udendørs. Jeg har testet TWE-51 med forskellige musik-genrer og de klarer faktisk det hele ret fint, dog er jeg særlig imponeret over dybden/bassen i dem – hvilket er helt perfekt til træningsbrug hvor mange foretrækker at lytte til “hurtig” musik med masser af bund og tempo.

Ét af de potentielle problemer med disse såkaldte “truly/true wireless” hovedtelefoner er det faktum at de to hovedtelefoner skal være synkroniseret, således man ikke oplever at lyden er forsinket det ene ører, derudover skal lyden helst komme synkront i begge, hele tiden. I testperioden der har været et par måneder har jeg kun enkelte gange oplevet et kort udfald – så det er bestemt også godkendt!

Konklusion

TWE-51 er et virkelig prisstærkt sæt hovedtelefoner som er helt geniale til træning da de sidder super godt i ørerne, også når man er aktiv! Det medfølgende ladeetui giver et par ekstra opladninger og opvejer delvist batteritiden der desværre “kun” er 2 timer.

Til gengæld er prisen super lav, pasformen fremragende og lyden imponerende ift. prisen!

Et vaskeægte “value for money” produkt fra danske Denver!

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 9
Lyd 8
Pasform 9
Design 8
Pris 10
8.8
Mere fra Noel Juul Christensen
Guide: Effektiv rengøring af cykelkæde
Det er en rigtig god idé at få renset kæden helt i...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.