Test: Denver TWE-60 hovedtelefoner

Fra danske Denver har vi de seneste uger haft mulighed for at teste TWE-60, et sæt true wireless hovedtelefoner i et lidt mere lækkert og eksklusivt design end de fleste andre produkter for Denver, der er kendt for prisbillige produkter hvor man får god værdi for pengene.

Hvad er der i kassen?

TWE-60 leveres i den klassiske “Denver” emballage og pakken indeholder følgende:

  • TWE-60 hovedtelefoner
  • Opbevarings og lade-etui
  • Velourpose til transport
  • microUSB kabel for opladning af lade-etui
  • 2 sæt ekstra tips i forskellige størrelser (3 sæt i alt)
  • Vejledning

Se vores unboxing af Denver TWE-60 nedenfor.

Design og funktioner

Mange af de såkaldte true wireless hovedtelefoner til in-ear brug ligner hinanden, og TWE-60 ligner da også modeller vi har testet tidligere. De er udført i sort plast og sidder fast i øregangen via de tips der er monteret herpå og her er 3 størrelser at vælge imellem i pakken, så man kan finde den der passer til ens ører. På begge er en lille blå LED, mens den yderste del (med Denver logo’et) fungerer som knap hvor man kan pause og play’e musikken eksempelvis.

Udover at kunne spille musik, så er der også indbygget mikrofon for brug som headset sammen med din smartphone, PC eller noget helt tredje. Forbindelsen er trådløst via Bluetooth (V 5.0) så de kan bruges med et hav af forskellige enheder.

Det medfølgende lade/opbevaringsetui er udført i aluminium og giver ca. 4,5 fulde opladninger af sættet, hver med ca. 4 timers drifttid – hvilket faktisk ret ret pænt for et sæt true wireless hovedtelefoner.

Etuiet har et microUSB stik til opladning og trykker man på den lille knap vil et par blå diode indikere hvor meget batteri der er tilbage på ladeetuiet – snedigt! Da det er udført i aluminium føles det lidt mere lækkert end mange andre etuier og det virker samtidig ret robust.

Da de “bare” sidder fast i ørerne via tipsene, så er det vigtigt at man finder de tips der passer til ens ører, for ellers falder de alt for nemt ud. Til sport og aktivt brug generelt, så er disse in-ear, uden en form for “krog” til at holde dem fast i ørerne, ikke helt optimale – og det samme er min oplevelse med TWE-60. Når man er aktiv, sveder og bevæger sig, bevæger de sig stille og roligt ud af ørerne, for til sidst at falde helt ud – medmindre man når at få dem “proppet” på plads igen. Det skal retfærdigvis siges at in-ear hovedtelefoner normalt ikke sidder specielt godt fast i mine ører, jeg foretrækker derfor at der er en krog i eller omkring ørerne, så de holdes fast – også når man bevæger sig.

Komforten, når de sidder i øret, er til gengæld ganske god – de er behagelige og den lave vægt gør at man næsten ikke bemærker dem. Da der er forskellige tips er det ligeledes ret nemt at finde et sæt der passer i ørerne, så man får den bedst mulige pasform. Dette er iøvrigt ret vigtigt, for hvis ikke de sidder tæt i øret, får man ikke den optimale lydoplevelse, da bassen så vil være lidt “flad”.

Lydkvaliteten er glimrende, der er en fin bas/bund i musikken og de klarer forskellige genrer uden problemer. De kan spille tilpas højt, uden at lyden bare bliver ulden og skrattende – ja faktisk spiller de bare ganske glimrende, særligt prisen i betragtning.

Konklusion

Søger du true wireless hovedtelefoner til sport og aktivt brug, så findes der bedre alternativer – men søger du “bare” et par prisbillige true wireless hovedtelefoner med fornuftig lyd og rimelig lang batteritid, så er TWE-60 fra Denver absolut værd at overveje. Lydkvaliteten og pasformen er glimrende, prisen er bestemt fair og specielt lade-etuiet er jeg ret imponeret over, det er altså lækkert!

Du kan finde TWE-60 til ca. 300-400,- og til den pris er det et sikkert køb!

Pris og tilgængelighed

Set til 289,-

Funktionalitet 8
Lydkvalitet 7
Komfort/pasform 7
Pris 9
7.8
Mere fra Noel Juul Christensen
CamelBak nyheder fra EuroBike 2017
Camelbak har på årets EuroBike lanceret en række nye produkter, nogle opdateringer...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.