Test: EKOI Just For Her vinterjakke

Samlet karakter

I det danske vinterhalvår er det ikke nemt at tilpasse cykeltøjet til vejret, når temperaturerne svinger en del mellem minus- og plusgrader. Er du en af dem, der er på jagt efter en vinterjakke, der ikke er for tyk, men som samtidig holder kulden helt ude? Så læs med her, hvor vi tester Just For Her vinterjakken fra EKOI.

Design og funktionalitet

Designet på denne vinterjakke er helt gennemtænkt, og der er kælet for detaljerne. Der er bl.a. bløde syninger, således der ikke er noget, der generer en på cykelturen, og lynlåsene har en fin buet detalje, der ligger godt i fingrene, når de bruges. EKOI Just For Her vinterjakken fås i størrelserne s, m, l og xl samt tre forskellige farver, hvor vi har testet den mest farvestrålende i udvalget. Udover pink fås den i en mere diskret sort eller hvid, hvor der kun er enkelte detaljer som eks. syningerne i pink.

Hvis man som jeg er vant til et lidt mere afdæmpet farvevalg i hverdagene, kan det klart anbefales at sætte knald på farverne på cykeltøjet. Det bidrager ikke kun til et godt humør og et flot udseende på cyklen, men valget af en mere farvestrålende jakke gør også, at man er mere synlig i trafikken. Dette er især en fordel her i vinterhalvåret, hvor de mørke tider gør, at cyklisterne let kan blive overset på vejene.

EKOI Just For Her vinterjakken er super i pasformen, hvor man virkelig kan fornemme, at der er tænkt på de kvindelige former. Fordi jakken er figursyet og har et elastikbånd i bunden, kravler den ikke op, og den sidder derfor godt under hele cykelturen. Der er både elastiklommer og en enkelt lynlåslomme bagpå, hvor lynlåslommen godt måtte have været en anelse større, da min smartphone kun lige med nød og næppe kan være der. Ellers er der rigeligt med plads til alt, hvad man måtte ønske at have med på cykelturen.

Materialet er både vandtæt og åndbart, hvilket giver en super komfort. Testen har vist, at på trods af at cykeljakken føles tynd, holder den snildt kulden ude. Her er det især den høje hals og det bløde filtede indermateriale, der beskytter de mest udsatte steder for vinterkulden. I testperioden er EKOI Just For Her vinterjakken blevet testet i temperaturer mellem -3 og 10 grader, hvor jeg på ingen måde har oplevet problemer med at holde varmen.

Konklusion

Hvis du er på jagt efter en cykeljakke, hvor du kan holde varmen, samtidig med at du ikke går på kompromis med designet, er vinterjakken fra EKOI helt sikkert lige noget for dig. Der er tænkt over detaljerne, og du får en jakke, der er specielt designet til kvinder, hvilket virkelig kan mærkes. Desuden giver EKOI dig mulighed for at sætte farver på cykelturen, hvilket især falder i min smag.

Pris og tilgængelighed

Set til lidt over 1000 kr hos EKOI

  • Køb EKOI Just For Her vinterjakke hos EKOI.fr

Karakter

Tinna cykler primært landevej, men supplerer med mountainbiken i vinterhalvåret. Tinna elsker udstyr hvor design og komfort går op i en højere enhed.

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.