Test: Ekoi Lady Triangle vintersæt

Selvom vinteren endnu har vist sig fra sin mildere side uden for meget sne, har den kolde vind og frostgraderne alligevel sat cykeltøjet til vinterhalvåret på prøve. Vi har alligevel trodset frostgraderne de seneste par uger, hvor vi har været i gang med at teste et flot vintersæt til jer cykelglade kvinder.

Design og funktionalitet

Lady Triangle sættet er en del af den nyeste kollektion fra kvindeserien Just for Her fra det franske mærke Ekoï. Det er lavet i et super flot og feminint design med det trekantede mønster, som giver et flot spil. Det er især gennemtænkt, at mønstret går igen på både jakke og bukser, således at man opnår et flot sammenhængende look. Vi har testet sættet i den mest neutrale farvekombination, nemlig sort og hvid, men det findes også i en sort/turkis eller sort/pink, hvis man er til mere knald på farverne.


Som de tidligere kollektioner, vi har testet for Ekoï, er sættet lidt småt i størrelsen, og især ved jakken vil jeg anbefale, at man tager en størrelse større end normalt. Vi har testet både jakken og bukserne i størrelse medium.

Materialet består af et vand- og vindtæt materiale, der sørger for, at man holdes varm under hele cykelturen. Jakken har en windtex-membran, der gør, at selvom den virker ret tynd, er den fantastisk varm. Dette betyder, at man får en bedre komfort på cyklen end ved en tykkere jakke, der ville begrænse ens bevægeevne. I testperioden er sættet testet i alt fra -7 grader til 15 grader, og det har holdt mig varm i alt slags vejr, dog med et godt baselayer under i frostgrader. Bukserne er lavet med indbygget indlæg, som er speciallavet til kvinder, og her er jeg egentlig ret imponeret over selve formen på puden, som giver støtte de rette steder. Dette skyldes især, at den er bredere end mange andre på markedet. Puden er helt perfekt til de kortere ture, men skal man ud på en længere cykeltur, vil jeg anbefale en tykkere pude, dette er dog en smagssag.

Jakken har tre lommer, hvor der er plads til slanger, barer, pumpe og andre nødvendigheder til cykelturen. Derudover er der en lynlåslomme, hvor der lige præcis er plads til enten nøgler eller telefon, hvis man ikke har en stor model. Ærmerne er lavet i et lækkert strækmateriale for enden, som slutter helt tæt om håndleddet, således at vinden ikke trænger ind til huden.


Vintersættet fra Ekoï er et sæt cykeltøj, hvor man kan mærke, at der er tænkt over de kvindelige former. De flade syninger gør, at der ikke er noget der strammer eller gnaver, samtidig med at tøjet falder pænere på kroppen. Dette gør, at man føler sig godt tilpas, når man er iført Ekoï på cyklen. Bukserne er med stropper over skuldrene, der holder bukserne på plads, og på maven er stoffet lavet i et behageligt strækmateriale, der er komfortabelt, selv når man sidder foroverbøjet på racercyklen. Der er lynlås ved anklerne, og fælles for alle lynlåse er, at de er godt gemt væk, således at vind eller vand ikke trænger igennem. Dette bidrager også til et flottere udseende, hvor man kan se, at der er kræset for detaljerne.

Alt i alt er Lady Triangle sættet fra Ekoï et super godt valg som et komfortabelt og pænt sæt til vinterhalvåret. Det eneste minus er, at sættet mangler refleksdetaljerne, som vi har brug for her i det kolde nord. Dette kan dog tilføjes på skoovertræk, hjelm og handsker i stedet, og derfor trækker det ikke så meget ned i vores samlede vurdering af sættet, da komforten og designet i stedet tæller op.

Konklusion

Lady Triangle vintersættet er for dig, der gerne vil have et fedt design, men som også har komfort i højsæde. Sættet er tilpasset kvindekroppen, således at både design og mønster fremhæver det helt rigtige. Derudover er det lavet i bløde og tynde materialer, der gør det yderst behageligt på cykelturen, men som stadig holder dig varm og tør. Selv i frostgrader har den forholdvis tynde jakke vist sig at leve op til navnet som en termojakke, der kun med et baselayer har holdt kroppen dejlig varm. Bukserne er yderst behagelige omkring maven, som ikke bliver klemt på trods af det tætte materiale, da der er indbygget et elastikbånd.

Hvis man endnu ikke har prøvet Just For Her serien fra Ekoï, er anbefalingen herfra, at man får det gjort snarest, da det er det mærke, vi har testet, som bedst muligt har indtænkt kvindekroppens former i sit design, hvilket kan mærkes.

Pris og tilgængelighed

EKOI Lady Triangle Termojakke: Ca. 818,-
EKOI Lady Triangle Gel Bibtights: Ca. 600,-

Funktionalitet 9
Pasform 8
Design 9
Pris 8

Karakter

8.5
Mere fra Tinna Holmager
Test: Force FX80 softshell jakke + B45 Bibshorts til kvinder
Vi har været i gang med at teste et sæt fra Force...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.