Test: Force Attack MTB Jersey

Samlet karakter

Denne gang testes en cykeltrøje fra det familie ejet FORCE fra Tjekkiet.

Den løstsiddende jersey henvender sig hovedsagligt til all-mountain, trail og XC folket og tilbydes i 4 farver.

Design og detaljer

FORCE Attack MTB jersey er en løstsiddende trøje med korte ærmer, der er let og åndbar. Indvendig er den forsynet med mesh side paneler for bedre ventilation.

Den er monteret med 2 stk. reflekterende labels bag på trøjen, henholdsvis med FORCE’s logo i nakken og nederst over lænden. Den er desuden forsynet med en lille lomme bagerst i venstre side til småting.

Trøjen fås i 4 farvekombinationer, som den testede sort/grå, dernæst sort/rød, sort/blå og blå/gul. Materialet er 100% polyester og er produceret i Kina.

Jeg kører en del trail/enduro MTB. Og derfor indeholder garderoben også en del ”loose fit” tøj. Men kan jo ikke køre i stramt siddende cykeltøj og små fine carbon cykelsko når der køres i dette segment hvor cyklens geometri er mere “slack” og vandring på mere end 130 mm på dæmperene. Nej, så findes det løstsiddende tøj, trailhjelm og måske flade pedaler uden clamps, frem! Jersey’en er testet herhjemme gennem maj og juni måned, så temperaturen har stort set ikke været under 20 grader. Jeg har kørt med og uden rygsæk, med og uden svedundertrøje, og dage hvor jeg har tilbragt mange timer i skoven. Her klarer trøjen sig ganske fint.

Konklusion

Som så meget andet kan man købe sig fattig i denne sportsgren. Jerseys er ingen undtagelse. FORCE Attack MTB er en rigtig fornuftig trøje til prisen. Den koster kr. 249,- hos Cykelgear.dk.

Med fornuftig mener jeg at kravet til en løstsiddende trøje i denne MTB disciplin er mindre end når der køres XCO, XCM eller etapeløb på XC raketten. For her stiller jeg og mange andre store krav til tøjet, især omkring pasform, ventilation og åndbarhed.

Pasformen er i øvrigt rigtig fin. Jeg er 175 cm og tester her en M.

Hvis man vil bruge trøjen sammen med en body armour så skal der vælges en større størrelse, hvis den skal under trøjen!

En anden fordel ved den relativt lave pris er at når der leges og køres til grænsen, styrter man ind i mellem, også gør det mere ondt på pengepungen når en trøje koster 3-4 gange så meget, hvis man ødelægger tøjet!

Pris og tilgængelighed

Set til 249,-

Karakter

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.