Test: Force Best Jersey

Samlet karakter

Fra Tjekkiske Force har vi modtaget deres Best Jersey, en helt klassisk jersey med korte ærmer til forår og sommer-brug, samtidig har vi testet sammen model, blot med lange ærmer.

Design og detaljer

Best er, som nævnt indledningsvis, en klassisk jersey og så fås den med enten korte eller lange ærmer. Best er udført i 100% polyester og stoffet kan strækkes ganske meget, for en tæt pasform. Trøjen er udført i ét materiale for og bag, mens der i siderne er mesh for endnu bedre åndbarhed. Der er dog ingen vindstopper eller lign. på fronten, så jersey’en egner sig bedst til brug på dage med 2 cifrede varmegrader.

Force Best – Kortærmet, set fra siden

Grafikken/printet på trøjen er ret moderne og passer til både landevejs og mountainbike-brug med sorte, grå, blå og fluo effekter.

Force Best – Langærmet, set fra siden

Jersey’en har gennemgående lynlås, fra YKK iøvrigt, som laver lynlåse i top-kvalitet. Det lyder måske banalt, men det er et sted hvor rigtig mange producenter sparer nogle håndører og vælger en middelmådig, eller måske endda ringe lynlås.

Jersey’en har elastik i bunden, med silikoneprint på indersiden for at holde den på plads under brug.

Force Best – Silikonekant i bunden

Ærmerne har normal længe og en klassisk afslutning, mens man bagpå finder 3 åbne lommer som er ret rummelige og sagtens rummer slange, energi, pumpe og hvad man ellers kan have brug for at opbevare i baglommerne. Jeg foretrækker dog personligt at have én lomme med lynlås til mobiltelefon, nøgler eller lign., men det må man undvære her.

Force Best – kortærmet, set bagfra

Jersey’en er testet i str. S, da denne model er ret stor i størrelsen. Selvom jeg vejer 67 kg. og måler 175 cm., så sidder den ikke helt tæt, så man bør nok vælge 1-2 størrelser mindre end normal tøjstørrelse, alt efter hvor tæt en pasform man foretrækker.

Force Best – langærmet, set bagfra

Komforten i Best jersey’en er glimrende, den tager den værste vind, men lader stadig kroppen ånde, både takket være materialet – men også via mesh-panelerne ned langs siderne. Kvaliteten af materialerne er der ikke umiddelbart noget at udsætte på, men det er ikke en jersey med en masse smarte detaljer – simpelt, men godt!

Force Best – langærmet, set forfra

Konklusion

Best er en klassisk jersey i et, efter min personlige mening, ret fedt design. Den har ingen fancy detaljer, men har en rigtig god lynlås, 3 gode lommer på ryggen og så sidder den ret godt. Pasformen afhænger af hvilken størrelse man vælger, men vær opmærksom på at de er lidt store i størrelsen.

Til 249,- uanset om man vælger udgaven med korte eller lange ærmer, er det et rigtig fornuftigt køb hvis man er ligeglad med smarte detaljer og synes designet er lige i skabet!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 249,-

Karakter

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.