Test: Force Charm langærmet jersey

Fra tjekkiske Force har vi de sidste uger testet en langærmet jersey, god til overgangsperioden eller bare de dage som er lidt for kolde til korte ærmer.

Design og detaljer

Force har i dag inddelt deres sortiment i 3 serier, Blue Line som er til begynderen, Red Line som er til motionisten og Black Line som er den mere “prof” serie til den kræsne motionist.

Charm hører til Red line, altså til motionisten der kræver god kvalitet og moderne design, til en skarp pris! I serien finder man jersey’s med korte og lange ærmer, samt i udgaver rettet mod både mænd og kvinder. Derudover er der flere fede farver tilgængelige , her er det den bordeaux farvede vi har haft til test.

Materialet er en blanding af polyester og elastan og materialet er super tyndt og meget strækbart. Det tynde materiale gør så også at man ikke må forvente den helt store beskyttelse mod vind og vejr – det tager den værste vind, men er altså hverken vind eller vandtæt. Force anbefaler den selv til temperaturer fra 15-20 grader, men det afhænger også i høj grad af hvor kuldeskær man er. Personligt har jeg primært benyttet den i temperaturer omkring 15 grader, hvor en kortærmet jersey bliver for kold for mig, mens en almindelig jakke bliver for varm.

Foran er gennemgående lynlås fra YKK, et enkelt Force logo på brystet og klassiske opbuk ved ærmernes afslutninger.

Baggå er der brugt mesh på den øverste del af ryggen for at optimere ventilation og åndbarhed, mens der nederst er 3 åbne lommer hvor man kan opbevare energi, slange og hvad man nu ellers ønsker at have med på farten. Lommerne har en fin størrelse og åbningen gør det nemt at få fat i indholdet. På siden af lommerne er 2 reflekser. Materialet er ikke super slidstærkt og Force gør også opmærksom på at den ikke bør beskyttes sammen med eksempelvis en rygsæk, da det kan slide på materialet. Det ses desværre også bagpå denne jersey efter nogle ugers brug, hvor en pumpe i ryglommen har givet lidt slidmærker hvor den har stukket ud af lommen.

Omkring livet er det en bred elastik med silikoneprint indvendigt der holder jersey’en på plads og så har jersey’en lidt ekstra længde bagpå, for bedre at dække nederste del af ryggen.

Pasformen er tæt, så det tynde materiale smyger sig om kroppen – hvis man har valgt den rette størrelse. Her er den testet i str. S, som er meget passende til undertegnedes 65 kg. fordelt på 175 cm.

Konklusion

Charm er en ret fin langærmet trøjet med god pasform, moderne design og et tæt og flot snit. Ydermere fås den i fede farver der følger tidens trends.

Ærgerligt er det dog at materialet ikke er så slidstærkt, så man skal være OBS på hvad man har i ryglommerne, eller på ryggen generelt.

Men derudover, fed jersey til mellemsæson og de kølige sommerdage når du ikke gider jersey kombineret med løse ærmer – til en ret skarp pris!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 399,-

Funktionalitet 7
Design 8
Pasform 8
Pris 9
8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Denver ACG-8050W actionkamera
For omkring ét år siden, testede og anmeldte vi en lang række...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.