Test: Force Reflect handsker

I vinterhalvåret er synlighed på veje og stier ikke en uvæsentlig ting, uanset om man er hoppet på cyklen for at pendle til og fra skole/arbejde, eller man er ude for at træne. Der findes efterhånden meget “hi-vis” tøj og tilbehør, ligesom der den seneste tid er kommet øjet fokus på at få reflekser på tøj og tilbehør. Force er med deres Reflect handsker gået hele vejen, for hele oversiden af handsken er reflekterende – hvilket bør give en god synlighed i trafikken!

Design og pasform

Reflect handskerne fra Force er forholdsvis tynde og udført i en kombination af polyester (65%) og nylon (35%). Handskerne er både vind og vandafvisende, men ikke vandtætte – så vedvarende regn vil altså på et eller andet tidspunkt trænge igennem materialet.  Indvendigt er handskerne foret med et ganske tyndt lag fleece der både virker isolerende og samtidig gør dem rare at have på.

Oversiden af handskerne er, som nævnt indledningsvis, med reflekterende print – hvor der dog lige er blevet plads til Force’s logo og navnet ned langs siden.

Omkring håndleddet er en bred elastik der går forholdsvis langt op, så man undgår at få vind eller vand ind denne vej.

På undersiden er der gummi-print i selve håndfladen, samt på lange og pegefinder for maksimal kontrol af styr, samt gear og bremsegreb.

Der er ingen ekstra polstring i handskerne, hvilket gør dem ret velegnet til “allround” handsker der også vil kunne bruges til fritid, løb og andet som ikke nødvendigvis er cykel-relateret. Den manglende polstring gør dog også at man må gå på kompromis med komforten, til gengæld har man øget kontrol!

Handskerne har en dejlig tæt pasform og sammen med det tynde materiale gør det at man har god kontrol og føling med både cykel, gear og bremser, samtidig behøver man ikke tage handskerne af hvis man lige skal have lidt småjusteringer undervejs. Desværre virker handskerne ikke sammen med smartphones og andre enheder med touchskærm, så skal en sådan betjenes må man altså have handskerne af.

Konklusion

Reflect handskerne fra Force er meget velegnede til pendlere og andre som færdes i trafikken tidligt om morgenen, eller om eftermiddagen eller aftenen. De giver en rigtig god synlighed i trafikken, da hele oversiden fungerer som én stor refleks og så giver de samtidig også en udmærket beskyttelse mod vind og vejr, dog er de nok mest velegnet til forår og efterår og ikke vinterperioden med minusgrader. Handskerne er primært blevet brugt og testet i temperaturer over 5 grader og her gør de det fint.

Handskerne er ganske behageligt at have på, men den manglende polstring i håndfladen gør dem nok mest velegnede til pendlere, mere end landevejs eller mountainbike rytteren der nok foretrækker mere fokus på komfort og mindre på sikkerheds-elementet.

Samlet set et par glimrende handsker der kan fås for under 200,- og som øger synligheden i trafikken betragteligt!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 189,-

Funktionalitet 8
Pasform 8
Design 8
Pris 10
8.5
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Reelight EGO Introduktion og unboxing
Vi har modtaget en række produkter til test fra Danske Reelight, heriblandt EGO...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.