Test: Force Shine Bib Shorts

Tjekkiske Force har et kæmpe udvalg af cykeltøj og det er på ingen måde er nyt brand for os her på redaktionen da vi har testet og anmeldt en del Force cykeltøj igennem tiden. Shine er et par klassiske bibshorts med seler og pude, til en ret fornuftig pris på under 400,-. Med andre ord – et par bibshorts som vil applerer, prismæssigt, til mange af de prisbevidste motionister i landet.

La’ os finde ud af hvad man får for pengene!

Design og detaljer

Shine fås kun i sort og har lidt print ved elastikkerne, ellers er designet yderst diskret og vil kunne bruges sammen med de fleste jersey’er. Materialet er en kombination af nylon (80%) og elastan (20%), denne kombination giver et slidstærkt materiale der kan strækkes ret meget, samtidig tørrer det også hurtigt.

Shine Bib Shorts er med korte ben, seler og indvendigt en pude – den klassiske opskrift.

Overdel, såvel som selerne, er i mesh – det betyder det er nemt at komme af med varmen og så kan det strækkes ret meget.

Afslutningerne ved lårene er laserskårne elastikker med silikoneprint inderst, de sidder tæt omkring låret og forhindrer benene i at glide op.

På siderne og øverste del af ryggen er brugt et blankt og reflekterende materiale – det giver øget synlighed i trafikken og i dagslys vil det blot se lidt mere skinnende ud.

Indvendigt er en anatomisk pude der dækker lidt længere op i skridtet end mange andre, den er inddelt i forskellige zoner med varierende tykkelse – for at give den bedst mulige komfort. Der er en række huller for at sikrer lidt ventilation/åndbarhed.

Komfort og pasform

Shine Bib Shorts er testet i str. S og den passer nogenlunde til mine 65 kg., fordelt på 175 cm. De sidder godt til omkring lårene, men jeg ville foretrække at puden sad lidt tættere i skridtregionen. Selerne er enormt fleksible, så de formår ikke helt at “trække” underdelen op, desværre!

Materialet er ganske lækkert, blødt både ind og udvendigt og det er en fin detalje med de laserskårne afslutning ved lårene – særligt med tanke på at Shine er et par ret billige bibshorts.

Den generelle pasform er med andre ord udmærket og særligt til prisen.

Konklusion

Shine fra tjekkiske Force er et par ganske udmærkede bib shorts med ret fine detaljer til under 400,- Seler i mesh, reflekterende detaljer og laserskårne afslutninger ved benene ser man ikke ret ofte i det prisleje.

Pasform er altid lidt en svær størrelse, som nævnt tidligere ville jeg foretrække de sad lidt mere til i skridtregionen, men sådan helt grundlæggende synes jeg det er et fornuftig par bibshorts til en absolut rimelig pris. Man får fine materialer og gode detaljer en skarp pris!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 399,-
Køb Force Shine Bib shorts

8 Funktionalitet

7 Komfort og pasform

7 Design

9 Pris

7.8
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Ventoux Layer One Svedtrøje

Fra danske Ventoux har undertegnede de seneste måneder testet Deres Layer One svedtrøje, der fås...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.