Test: GripGrab Arm Warmers Light

Jeg har tidligere testet og anmeldt den “normale” udgave af danske GripGrab’s Arm Warmers, der ganske enkelt er et par løse ærmer. De normale Arm Warmers er med fleece indvendigt, for at kunne bruges mere eller mindre året rundt, mens denne “light” udgave er rettet mod brug forår og sommer.

Med et par løse ærmer kan man forlænge sæsonen i kort/kort, eller bare få den ekstra beskyttelse man har brug for på længere ture hvor man måske starter eller slutter med køligt vejr.

Design og funktionalitet

GripGrab Arm Warmers Light fås kun i den helt klassiske sorte farve, mens den “normale” også findes i en hi-vis udgave. De fås i 3 størrelser, så der bør være én af dem der passer netop Dig – S, M og L. Materialet er en kombination af polyamid og elastan.

Udvendigt er overfladen glat og halv-blank og naturligvis med flade syninger. Ned af siden er GripGrab’s logo påtrykt – reflekterende naturligvis. Indvendigt er der ingen decideret polstring, men de er bløde og derfor lækre at have på. Ved overarmen holdes GripGrab Arm Warmers Light fast med en elastik med GripGrab’s logo på samt silikone på indersiden som gør at de ikke falder ned. Indvendigt er de markeret med L og R, formentlig kun for at GripGrab logo’et på siden så vender korrekt.

gripgrab-arm-warmers-detail

GripGrab Arm Warmers Light er meget velegnede til brug forår og sommer, på de dage hvor man lige har behov for lidt ekstra beskyttelse, eller blot starter tidligt inden solen rigtig er brændt igennem – med et par løse ærmer er det nemt at hive dem af når det bliver for varmt og smide dem i ryglommen, da de fylder minimalt.

Pasform

Pasformen er tæt, så de føles næsten som et ekstra lag ud – trods de slutter ved den øverste del af overarmen. Elastikken med silikone print indvendigt holder dem godt på plads, hvorfor jeg ikke har oplevet det som værende nødvendigt at hive dem op undervejs.

Trods det tynde materiale er der en udmærket isolering i disse Arm Warmers, ligesom de stadig har en god åndbarhed og har endda UV beskyttelse.

Konklusion

Arm Warmers Light fra GripGrab er perfekte forår og sommer, til de dage hvor vejret er lidt uforudsigelig – som det jo gerne er i Danmark, eller de dage hvor man starter eller slutter i køligt vejr. De kan nemt foldes sammen og fylder ikke meget i en ryglomme.

At de så samtidig er ganske behagelige at have på og ser nydelige ud – er blot et ekstra plus i bogen. Fremragende kvalitet, god komfort og fin beskyttelse til årstiden.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 249,-

Funktionalitet 9
Pasform 9
Pris 7
8.3
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
SOLESTAR indlægssåler
SOLESTAR er en tysk virksomhed der har specialiseret sig i at lave...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.