Test: GripGrab Arm Warmers

Med løse ærmer og løse ben kan man på en nem og hurtig måde omdanne et sæt bestående af en kortærmet jersey og korte bib shorts til et sæt med lange ben og lange ærmer – hvor godt det virker kommer vi nærmere ind på.

GripGrab Arm Warmers er i al sin enkelthed et par løse ærmer i fleecemateriale der er både isolerende og åndbart.

Designmæssigt er GripGrab Arm Warmers meget konservative, de er sorte og som tidligere nævnt i fleecemateriale der er blødt og isolerende på indersiden, men dog stadig åndbart. Materialet er ikke vandtæt som sådan, men jeg har benyttet dem under træning med en smule regn og det har de også kunnet modstå. Ved håndleddet er GripGrap’s logo placeret, logoet fungerer også som refleks og er en fin “sikkerhedsmæssig” detalje.

De løse ærmer trækkes blot på armene og enbred elastik, med silikone-kant, holder dem på plads øverst, mens en mindre rip holder dem på plads ved håndleddet. Materialet er ret fleksibelt og da de er designet til at sidde tæt, så tilpasser de sig den enkelte, uanset om man har tynde eller tykke arme. Ærmerne sidder godt på plads og jeg har endnu ikke måtte justerer på dem og vigtigst er det ikke på kompromis med komforten, for den øverste elastik er hverken stram eller generende, den holder blot ærmerne på plads på overarmen. De er naturligvis udført med flade sømme/syninger, så der ikke er noget der generer.

gripgrab-arm-warmers-01

Der kan være flere situationerne hvor et par løse ærmer er det rigtige valg, eksempelvis i overgangsperioder hvor det er for koldt med korte ærmer, eller på de ture hvor temperaturen kan skifte, her er et par løse ærmer geniale da man kan starte ud med dem på, og smide dem i ryglommen på jersey’en når man har fået varmen.

Jeg har testet GripGrab Arm Warmers de seneste uger, hvor temperaturerne har ligget mellem 10 og 15 grader. Jeg har brugt dem på træningsture på både MTB i skoven og racer på landevejen og sammen med en kortærmet jersey, som erstatning for en langærmet trøje jeg nok normalt ville have trukket i, under de samme vejrforhold. I mit tilfælde har de fint erstattet den langærmede trøje, uden at jeg synes de har været for varme eller isolerende, dette må tilskrives en god åndbarhed – særligt under brug i skoven hvor de ikke har været så udsatte for vind og vejr som på landevejen. Til landevejsbrug har de givet god beskyttelse mod vind og vejr, samtidig med at de har givet en god varme – igen uden at de er for varme.

gripgrab-arm-warmers-02

Materialer

  • 85% Polyamide
  • 15% Elastane
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader

Konklusion

Med GripGrab Arm Warmers har man mulighed for at “spare” en langærmet jersey i garderoen, hvis man kun cykler sommer og i overgangs perioderne. Når det begynder at blive rigtig koldt, altså omkring 5 grader og derunder, vil jeg mene at GripGrab Arm Warmers bliver for kolde at bruge alene.

Er man typen der cykler uanset vind og vejr, kan GripGrab Arm Warmers også være en god partner på længere ture hvor vejret kan svinge, da de er nemme af tage af og på undervejs, ligesom man kan starte turen med dem på og hive dem af når man har fået varmen, og smide dem i jersey’ens ryglomme.

Med en vejledende pris på 249,- er det en billig “forlængelse” af sæsonen og giver mulighed for at fortsætte lidt længere end normalt i sommer-garderoben.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 249,-
Læs mere om GripGrab Arm Warmers

Køb GripGrab Arm Warmers online hos CykelPartner.dkCykelGear.dk eller find lokal forhandler af GripGrab Arm Warmers

Funktionalitet 7
Pasform 9
Pris 8
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Zwift opgraderer, nu altid 3 verdener!
Zwift bliver stadig mere populært som online træningsplatform og det har de...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommenter

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.