Test: GripGrab Hurricane 2 handsker

Én af de nye handsker fra GripGrab’s seneste store lancering er Hurricane 2 handskerne. Et par mid-season handsker til forår og efterår, med pude i håndfladen. Den er vindtæt og klarer lette byger, men er dog ikke decideret vandtæt. De erstatter den, efterhånden, gamle Hurricane handske.

Design og detaljer

Hurricane 2 fås i farver, den klassiske sorte og en hi-vis som giver ekstra synlighed i trafikken. Handskerne er lavet af 45% genbrugsmateriale og er vindtætte – samtidig er overfladen behandlet så den er vandafvisende. Trods det vindtætte materiale, er handskerne åndbare hvilket gør dem velegnet til brug under svingende temperaturer.

Handsken er lavet i klassisk GripGrab stil med slidstærke materialer i håndfladen, en stræk og åndbar overdel ved håndryggen samt silikoneprint på udvalgte steder så man bevarer god kontrol med cykel, bremser og gear.

I håndfladen har de placeret en gel-pude der skal forhindre sovende fingre – den kunne jeg personligt godt have undværet, men jeg foretrækker også efterhånden “gel-fri” handsker, for at have bedre kontrol – og så har jeg ikke selv problemer med sovende fingre eller hænder.

Tommeltotten er forstærket og har den velkendte “sweat-wiper” i fleece, så næsen kan tørres, eller sveden kan tørres af panden.

På siden er der et stor refleks på lillefingeren, igen for at øge synligheden – ligesom logo på oversiden også er reflekterende.

Selve handskerne er ikke specielt tykke, indvendigt er de opkradset med fleece – men altså uden reel foring.

Der er ingen elastik ved håndleddet, de går bare lidt længere op – men lukker stadig tæt omkring håndleddet, og så gør den manglende elastik at der ikke er noget der strammer eller irriterer.

Et par af fingrene er touch-screen kompatible, men jeg synes ærlig talt ikke det fungerer ret godt på disse handsker, hvilket faktisk undrer mig da det har fungeret rigtig fint på andre udgaver jeg har testet igennem tiden.

Komfort og pasform

Som nævnt indledningsvis, har jeg primært testet handskerne i efteråret og den milde del af vinteren – og her fungerer de virkelig godt. De er vindtætte, men stadig åndbare så de kan bruges ved høj intensitet og i svingende temperaturer, noget der er perfekt når man bor i Danmark hvor man aldrig helt kan være sikker på vind og vejr. Jeg har brugt dem i temperaturer ned til omkring 5 grader og her synes jeg personligt de er varme nok – men det afhænger jo naturligvis af hvor kuldeskær man er!

Handsker har en god pasform og da de både sidder tæt og er forholdsvis tynde, er bevægeligheden og følingen rigtig fint – man behøver ikke tage handskerne af hvis man skal ordne et eller andet, det meste kan klares med handskerne på.

De er blevet vasket et par gange og udsat for en del mudder, men de ser ikke slidte ud – faktisk ser de, efter vask, nærmest ud som nye – så jeg antager at de er ret slidstærke og holdbare!

Konklusion

Til mellemsæsonen og tidlig vinter kan jeg varmt anbefale Hurricane 2 – særligt hvis du også er typen der foretrækker gel-pude i dine handsker. Er det ikke lige dig med gel – så kan jeg trøste dig med at den ikke generer på nogen måde – og mange vil måske slet ikke ligge mærke til den er der.

Designet er klassisk og pænt – silikoneprintet af høj kvalitet og så er åndbarheden super god. De holder vind, og lidt vand, ude – så hænderne holdes lune og tørre som udgangspunkt.

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 8
Komfort og pasform 7
Design 8
Pris 8
7.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Nyheder og indtryk fra CKM 2015
Vi brugte en grå og regnfuld søndag i DGI Huset ved Vejle på...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.