Test: GripGrab Leg Warmers

For kort tid siden testede vi GripGrab’s Arm Warmers og det er derfor helt naturligt at følge op med en test af Deres Leg Warmers også.

Som navnet indikerer, så er der tale om et par løse ben – modellen her er udført i et fleece materiale der er åndbart og isolerende. Med et par løse ben kan man enten give ekstra varme om vinteren, forlænge sæsonen i de korte shorts eller man kan bruge dem når man kører steder hvor temperaturen kan svinge meget, her vil et par løse ben være hurtige og nemme at tage af og på.

Design og funktionalitet

Der er ikke megen raketvidenskab over et produkt som GripGrab Leg Warmers, sættet består af 2 “rør” i et lækkert fleecemateriale med en let opkradset inderside og en blød og glat yderside. Materialet er, som nævnt indledningsvis, både isolerende og åndbart og tykkelsen svarer vel nogenlunde til et par efterårsbukser.

De løse ben er naturligvis med flade syninger og materialet kan strækkes i alle retninger, for en tæt, men stadig behagelig pasform. Øverst er der en forholdsvis bred elastik med en silikonekant og dennes opgave er at holde de løse ben på plads på låret. Nederst er der en tyndere elastik som lukker tæt omkring anklen og forhindre vind i at trænge op den vej fra. På siden er en enkelt GripGrab logo i refleks-print.

GripGrab Leg Warmers har også en tilpas længde, de slutter for mit vedkomne et godt stykke over kanten på de korte shorts, så man undgår et stykke med bar hud. Pasformen er tæt, men passende – dog oplevede jeg den øverste elastik som noget strammere end mine shorts med korte ben, dog stadig uden det blev generende.

gripgrab-leg-warmers-02

Jeg har brugt GripGrab Leg Warmers gennem de seneste par måneder når vejret har været til det og de har derfor både været med i skoven og på landevejen. Mine oplevelser er ret identiske med dem fra GripGrab Arm Warmers, nemlig at de fint gør det ud for et par lange bukser i en overgangsperiode og giver tilpas med beskyttelse mod vind og vejr, samtidig med at man stadig kan komme af med varmen. Temperaturen har i testperioden svinget mellem 15 og 5 grader og det er i dette spænd jeg mener man får mest muligt ud af GripGrab Leg Warmers, da det er her man ofte vil vakle mellem det “korte” og det “lange” tøj, eller blot ønsker muligheden for at tage tøj af/på undervejs – i så fald er det hurtigt og nemt løst med ex. GripGrab Leg Warmers.

Kører man MTB og kører i bil til og fra skoven, vil man også elske at kunne tage et par møgbeskidte ben af – og smide dem i bagagerummet sammen med resten af grejet – uden at man skal stå og skifte tøj midt ude i skoven og/ellers på en p-plads.

Materialer

  • 85% Polyamide
  • 15% Elastane
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader

Konklusion

Kombinerer man Leg Warmers med Arm Warmers, så har man faktisk mulighed for at fortsætte i overgangsperioden i sommertøjet, men derudover har man også friheden til nemt at kunne tage det af og på, hvis man kærer en længere tur hvor temperaturen kan svinge fra start til slut. Kvaliteten er der intet at udsætte på, den er i GripGrab’s vanlig høje kvalitet og designet er så konservativt og anonymt at det passer sammen med ethvert sæt cykeltøj.

De fylder og vejer ikke meget og kan derfor nemt være i rygsækken, sadeltasken eller baglommen når de ikke er i brug.

Samlet set et glimrende produkt!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 299,-

Læs mere om GripGrab Leg Warmers

Køb GripGrab Leg Warmers online hos CykelGear.dk eller find lokal forhandler af GripGrab Leg Warmers

Funktionalitet 8
Pasform 7
Pris 7
7.3
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Aarhus Mountainbike Challenge 2017 – tilmelding er åben!
Søndag d. 24 september går det igen løs, skovene omkring århus danner...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.