Test: Gripgrab Mistral Lightweight Windproof Gilet

Danske GripGrab har den seneste tid udvidet deres sortiment indenfor beklædning og kan nu efterhånden dække fra top til tå. Mistral vesten er ét af de nyere produkter.

Design og detaljer

Mistral vindvesten fås i 3 farver, blå, sort og hi-vis som vi her har haft mellem hænderne. Størrelsesmæssigt spænder vi fra XS til XXL.

Vindvesten er lavet af 100% polyester hvor front samt skuldre er i vindtæt materiale for beskyttelse af de mest udsatte steder.

Foran er gennemgående lynlås og i livet en smal elastik med silikoneprint som holder vesten på plads. Ryggen er i mesh på den nederste del for optimal ventilation og åndbarhed, denne løsning er også genial hvis man bruger den til pendling og har en rygsæk på. Bagsiden er lidt længere, så man har god beskyttelse af den nederste del af ryggen.

Materialet er forholdsvis tyndt og let, så den snildt kan pakkes sammen og opbevares i jersey’ens ryglomme.

Skulle jeg have et enkelt ønske, så var det nok nem adgang til jersey’ens ryglommer eller en eller anden lille lomme på bagsiden til de længere ture, hvor man så ikke længere kan komme i ryglommerne og få fat i energi eller lign.

Komfort og pasform

Mistral vindvesten gør præcis det den skal, den beskytter dig nemlig mod vinden, både direkte vind og evt. nedkøling. Med bagsiden i mesh er man stadig sikret god åndbarhed – og man oplever derfor ikke at man bare sveder under vindvesten. Vindvesten er testet i både koldt og lidt varmere vejr og er faktisk ret alsidig, da man blot kan tilpasse det/de lag man har under vindvesten.

Vesten er testet i str. S, som er en glimrende størrelse til mine 175 cm. og 65 kg., den sidder tæt – men ikke for tæt, der er plads til en trøje eller lign. under og man undgår at materialet flagrer og skaber unødvendig vindmodstand.

Konklusion

Mistral er en ret klassisk vindvest i pænt design og i materialer af god kvalitet. Detaljen med vindtæt front og skuldre, samt mesh bagtil gør at åndbarheden er god – mens de udsatte steder er godt beskyttet.

Designet synes jeg ret godt om, det er pænt og klassisk – men stadig lidt “frisk” i stedet for at den blot er ensfarvet og småkedelig.

En god basis vindvest der gør jobbet – i en god kvalitet!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: Ca. 520,-

Funktionalitet 8
Pasform og komfort 8
Design 9
Pris 7
8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Nordic Wheels Tough 29er DT carbon hjulsæt
I Vesthimmerland ligger en lille by ved navn Farsø, her finder man...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.