Test: GripGrab Rebel Youngster vinterhandsker

Vi har i den sidste måned haft et par børne vinter handsker fra danske GripGrab til test. Rebel Youngster er en vinterhandske til børn. Rebel Youngster er i mellem tyk kvalitet, som kan bruges i vinterhalvåret fra 0 grader og op til +10 grader. Vi har selvfølgelig haft gang i en junior rytter i denne ombæring.

Design og funktionalitet

Som nævnt i indledningen er Rebel Youngster vinterhandske en mellem-tyk handske, hvilket gør den velegnet til at bruge det meste af vinteren, da den både er vindtæt og vandafvisende. Selvom handsken er vindtæt og vandafvisende, er den stadig åndbar, så børnene ikke kommer til at svede hænderne. Med de vandafvisende og isolerende egenskaber, er den perfekt til den danske vinter, der som de fleste ved både kan byde på lunt, koldt, vådt og blæsende vejr.

I håndfladen er der silikoneprint, så man altid har et solidt greb omkring styret. Der er indlagt en 4mm DocterGel pude, så der er noget aflastning og stødabsorbering for hånden. På de fingre man bruger på at bremse og skifter gear med, er der også et silikoneprint som gør, at man ikke mister grebet om bremsen eller gearskifteren.

Danske GripGrab har lavet Rebel Youngster vinterhandsken i det frække “camo” design på oversiden, hvilket jeg personligt er helt vild med. Derudover er der reflekterende elementer på oversiden som vil lyse op når man møder biler på landevejen. Man skal ikke lukke handsken med den velkendte velcro, på denne model er der et elastisk stof som lukker tæt om håndleddet, så man ikke oplever at der suser kold luft ind til hånden.

GripGrab har på tommeltotten og oversiden af håndledet et stykke frotté der kan bruges til at tørre sveden af pande, eller tørre snotten af næsen… perfekt når børnene tonser afsted i skoven.

I handsken er foret syet fast i fingrene, så man undgår at det smutter med ud når handskerne tages af. Det ser man tit i billigere handsker at dette ikke er gjort, hvilket er rigtig træls når man står i skoven og skal have dem på igen. Det er også vigtigt at foret ikke rutsjer rundt inde i handsken, både for at sikre at man har ordentlig greb i styret og hvis man kører med drejegreb på gearskiftet, så kan det også besværliggøre skiftet.

Størrelses guide

Det kan nogen gange være svært at vælge størrelsen på handsker til børn, men her har GripGrab været gode at lave en måleguide der fungerer rigtig godt. Husk at det er bedre at have en handske der er en smule for stor end for lille, da luften rundt om fingrene er med at isolere, så de ikke kommer til at fryse fingrene. Hvis man har handsker der sidder helt til så kommer man lettere til at fryse fingrene.

Konklusion

Mine børn har været super glade for dem, de har begge sagt at det er de bedste handsker de har haft. De sidder super godt på hånden, og man kan se hvor godt et greb de har på styret. Jeg synes personligt at det fede “Camo” design er super frisk og moderne. Jeg synes tit at handsker kan blive for kedelige, de må meget gerne være lidt friske i det.

Denne model handske passer perfekt til det meste af den danske vinter. GripGrab’s forskrifter siger at de er beregnet fra 0-10 grader, hvilket også er den temperatur vi har det meste af vinteren. Til turene på de helt kolde dage under 0 grader bliver de en smule for kolde, her vil der være behov for have et par handsker på der er lidt tykkere. Det er alfa og omga at børnene ikke fryser fingrene og tæerne når de er ude og cykle. De skal synes det er sjovt og hyggeligt, og vi kender alle sammen at hvis man fryser fingrene eller tæerne så synes vi ikke det er sjovt mere. Man kan se nedenfor hvor glad Kalle er for handskerne.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 249,- / Set til 229,-

Læs mere om GripGrab Rebel Youngster

9 Funktionalitet

9 Design

8 Pris

8.7
Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Troels Ennemark Høiriis

Test: GripGrab Shark handsker

Danske GripGrab har en sommerhandske med lange fingre. Shark er et par lange handsker i...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.