Test: GripGrab Ride handsker

GripGrab har til den sæson der netop går på hæld, sendt en række nye produkter på markedet, bl.a. Ride og Rouleur som er handsker i den nedre del af prisskalaen, et sted hvor GripGrab ikke tidligere har været så stærkt repræsenteret.

Ride er GripGrab’s hidtil billigste handske med en vejl. pris. på 199,- Vi har testet dem hen over sen-sommeren.

Design og features

Ride er en helt klassisk cykelhandske med korte fingre. Den er udført i en kombination af forskellige kunstmaterialer, polyamid, polyester, polyuretan og elastan. Oversiden er udført i et tynd og meget strækbar lycra der samtidig giver en ret god åndbarhed. Der er et GribGrab logo og lidt hvidt print på oversiden, men ellers er designet ret diskret.

Undersiden af handsken er i et kraftigere og mere slidstærkt materiale, der samtidig er lidt mere “greb” i, det betyder dog også at åndbarheden ikke er så god som oversiden og der er ikke ventilationshuller eller lign. i håndfladen. Til gengæld er der en let polstring i form af 2 puder, hvilke giver lidt komfort, men hvor fokus stadig er på kontrol og føling med cyklen.

Handskerne har ikke den traditionelle velcro-lukning ved håndleddet, men blot en tynd elastik og en lille flap bagpå, der gør den nemmere at trække på. Samtidig er der mellem lange og ringeringeren en lille flap som også gør dem nemme at tage af, uanset om hænderne er fugtige eller ej.

Ride handskerne har en rimelig tæt pasform og som nævnt tidligere er polstringen begrænset, dette gør dem ret lette og velegnet til dem der ikke er til alt for meget polstring, gel-puder og lign., men foretrækker en slank handske med god føling og kontrol.

Handsken virker på ingen måder billig, trods det faktum at de kun koster 199,- men kan man godt fornemme at der ikke er kælet når så meget for materiale og detaljer, som i GribGrab’s dyrere modeller indenfor korte handsker.

I praksis er Ride handskerne ganske behagelige at bruge, de sidder fint på hænderne og giver en god føling med cyklen. Åndbarheden er god via overdelen, men begrænset i håndfladen, som dog også blot betyder lidt ekstra beskyttelse her hvis man kører i dårligt vejr.

Konklusion

Ride er en klassisk cykelhandske med korte fingre, til motionisten der søger en god handske til en skarp pris. Der er ikke al for meget polstring og smarte detaljer, til gengæld er materialerne velvalgte, designet pænt og så er handsken ganske behagelig at bruge – slutteligt er prisen på 199,- altså ret fornuftig!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 199,-

Funktionalitet 7
Pasform 8
Design 8
Pris 9
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Garmin Varia RVR315 Unboxing
Unboxing af RVR315 fra Garmin, ny model i Varia-serien som er en...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.