Test: GripGrab Rouleur Jersey

At danske Gripgrab kan andet end at lave tilbehør i form af handsker, skoovertræk og lign.m fik vi konstateret ifm. vores test af deres Endurance Bib shorts. Denne gang har vi én af deres nye jersey’er på testbænken, modellen hedder Rouleur og designet passer både til gravel, landevej og mountainbike.

Design og detaljer

Rouleur Jersey er lavet i 100% polyester og kan vaskes i maskine ved 30 grader. Den fås i flere farver: blå, grå, sort, rød og så den grønne som vi her har testet. Størrelsesmæssigt spænder de fra XS til XXL.

Jersey’en har gennemgående lynlås foran og en lille krave.

Afslutningerne ærmerne er med laserskårene brede elastikker for tæt pasform og silikone indvendigt i elastikken holder ærmerne på plads.

I livet er en klassisk elastikkant hele vejen rundt, ligeledes med silikoneprint indvendigt for at holde jersey’en på plads omkring livet.

Bagpå er der 3 åbne lommer som nemt rummer pumpe, energi og hvad man ellers har brug for at medbringe. En fin lille detalje er at der i én af lommerne er en karabinhage som ens nøgler kan monteres i, så risikerer de ikke at ryge ud af lommen.

Gripgrab har også tænkt synlighed og sikkerhed, men på en lidt mere utraditionel måde. Der er små reflekser på hver side ved lommerne bagpå og så er der faktisk refleks under syningen ved ærmerne – en super lækker og diskret løsning.

Jersey’en er op bygget i flere forskellige paneler, der er mest beskyttelse ved skuldrene, mens der ned langs siderne er brugt mesh for at optimere åndbarhed og ventilationen.

Pasform og komfort

Rouleur Jersey er testet i str. S, som passer rigtig godt til mine 65 kg. fordelt på 175 cm. Den sidder tæt til kroppen, så man undgår for meget flagrende materiale, men stadig så man føler man kan bevæge sig ganske frit. Materialet kan strækkes ganske lidt, og med de laserskårne ærmer får man en tæt afslutning omkring overarmen uden en smal elastik der “klemmer”.

I livet holdes jersey’en fint på plads med den klassiske elastikkant med silikoneprint og bagpå giver lommerne plads til det man nu engang skal medbringe på turen.

Jeg har benyttet Jersey’en på både helt varme dage, i regnvejr (ufrivilligt!) og på de mere kølige dage med et par løse ærmer og den klarer det hele ret fint, på de varme dage er det nemt at komme af med varmen og på de køligere dage er der stadig lidt beskyttelse at hente i materialet.

Konklusion

Det er ikke den nemmeste opgave at skulle skille sig ud fra mængden med en jersey, for så mange parametre er der heller ikke at skrue på. Gripgrab har ikke desto mindre gjort et forsøg – og i min optik er det meget vellykket. Rouleur Jersey sidder perfekt på mit, har de fede afslutninger ved ærmerne, et super flot design og mulighed for at vælge imellem flere farver.

Skulle man savne noget var det måske en lynlåslomme bagpå, men her får man istedet en karabinhage som man kan hægte sine nøgler i.

Med det sagt – så er jeg fan, kæmpe thumbs up til Gripgrab!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 79,95 EUR / Ca. 600,- DKK

9 Funktionalitet

10 Komfort og pasform

9 Design

8 Pris

9
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Mio Cyclo 505 – Kort gennemgang

De fleste kender måske nok Garmin’s Egde serie, men Mio har ret...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.