Test: GripGrab Sprinter Signature Jersey

Fra danske GripGrab har vi sommeren over testet endnu én af deres jersey’er, denne gang Sprinter Signature Jersey’en som er en klassisk kortærmet jersey til brug i sommerperioden.

Design og detaljer

Sprinter Signature Jersey fås i et hav af farver, både de mere afdæmpede og dem der giver god synlighed, her er vi blevet udstyret med den helt klassiske sorte model. Designet er ret simpelt og klassisk med tone-i-tone farver og rent materialemæssigt er man fået med et lidt kraftigere materiale på skuldrene og et mere luftigt materiale for og bag, dette for at optimere ventilation og åndbarhed. Materialet er tyndt og let, så jersey’en egner sig bedst til brug på de varme dage.

Foran er der gennemgående lynlås og en lille krave.

Ærmerne på Sprinter Signature Jersey’en er lidt længere end normalt, et look og en detalje der vinder mere frem – personligt synes jeg også det ser fedt ud! Afslutningerne ved ærmerne er brede laserskårne elastikker med silikoneprint indvendigt, syningerne udvendigt er med reflekterende tråd, igen en lille fed detalje som giver synlighed.

I livet er der også elastik med silikoneprint på den indvendige del, dette for at holde jersey’en på plads og forhindre den i at glide op.

Bagpå er der 3 store åbne lommer med god tilgængelighed, de rummer nemt energi, pumpe og hvad man nu ellers normalt har i ryglommerne og der er faktisk også en lille krog til nøglerne i den ene lomme, så de ikke ryger ud under cykelturen. Det løser delvist det “problem” at der mangler en lomme med lynlås-lukning, netop til ting såsom nøgler eller lign.

Komfort – og pasform?

Jeg har testet Sprinter Signature Jersey i str. S, passende størrelse til mine 65 kg. fordelt på 175 cm. Jersey’en sælges som “slim fit” og det passer fint, den sidder nemlig ret tæt til kroppen og det ser jeg kun som et plus. Der er ikke noget løst og flagrende materiale, den sidder derimod godt tæt til kroppen, men uden at sidde som var den malet på.

Det luftige materiale er virkelig lækkert på de helt varme dage, jeg har bl.a. testet den i 35 graders varme herhjemme i Danmark, kombineret med GripGrab’s Ultralight Mesh baselayer. Her sætter man virkelig pris på at kunne komme af med varmen, hurtigt, undgå at kroppen bliver fugtig og samtidig sikrer en god ventilation så man bliver kølet tilstrækkeligt ned på disse helt varme dage. Nu er det jo ikke hverdagskost med sådanne temperaturer her i Norden, men heldigvis fungerer den lige så fint ved almindelige sommertemperaturer i ex. 20 graders varme.

Konklusion

Sprinter Signature er en rigtig fin og lækker jersey i materiale der er ultralet og super ventilerende. Den sidder godt og jeg har ikke umiddelbart noget at udsætte på kvaliteten. Med en pris på omkring 750 DKK kunne jeg måske godt have ønsket mig laserskåret afslutning for omkring livet, men løsningen her fungerer jo upåklageligt. Dernæst savner jeg stadig lidt en lynlås lomme bag, selvom krogen til nøglerne delvist klarer opgaven.

Bestemt en lækker jersey, men også til en forholdsvis høj pris.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 99,95 EUR / Ca. 749 DKK

Funktionalitet 8
Pasform og komfort 8
Design 8
Pris 6
7.5
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Garmin EDGE 1030 Plus
Garmin har for kort tid siden lanceret EDGE 1030 Plus, en opgradering...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.