Test: GripGrab SuperGel

Samlet karakter

SuperGel fra danske GripGrab er en kort handske med fokus på komfort, der er bl.a. 6 mm DoctorGel gelpude i håndfladen og gel flere andre steder for maksimal komfort.

Vi har testet GripGrab SuperGel i praksis de seneste måneder og dette er vores praktiske erfaringer.

Design og detaljer

Oversiden af GripGrab SuperGel er i en kombination af mesh og et meget tyndt materiale der er knap så luftigt. Materialet er meget strækbart og giver en god kombination af “beskyttelse” samt mulighed for at komme af med varmen. På lillefingeren er et enkelt reflekterende logo og øverst er ligeledes et reflekterende element.

gripgrab-supergel-front

Omkring håndleddet lukkes GripGrab SuperGel med velcro og som vi har set de seneste par gange, er det den slags velcro som ikke hænger fast i al muligt andet. Et kantbånd afslutter handsken og denne model er også udstyret med gMagnets – én magnet i hver handske ved håndleddet, der gør at handskerne kan sættes sammen når de ikke er i brug.

gripgrab-supergel-magnets

Ved tommeltotten er der GripGrab’s sweat-wiper til at tørre sved, eller snot, af panden eller næsen. Den er udført i tyk fleece og har en god størrelse. Ved fingrene finder man GripGrab’s pull-off system, der gør det nemmere at få handskerne af via de små elastikker mellem fingrene.

gripgrab-supergel-sweat-wiper

gripgrab-supergel-fingers

Ved tommelfingeren er handsken forstærket og hele undersiden af handsken er udført i AX Suede, der minder om russkind. Der er, som nævnt indledningsvis, en gelpude med 6 mm DoctorGel i håndfladen, denne modvirker sovende fingre. Derudover er der gel-puder i midten af håndfladen og ved fingrene, der er med andre ord fuld fokus på høj komfort!

gripgrab-supergel-gel

Handsken er meget behagelig at have på, pasformen er tæt som den bør være og takket være pull-off systemet er handskerne også ret nemme at få af igen. Der er enorm god komfort takket være gel-puder placeret på strategisk korrekte steder, så handsken er oplagt til de lange ture – eller til dem der bare sætter komfort over kontrol og føling, for man mister en smule føling og bevægelig, til gengæld for den høje komfort.

gripgrab-supergel-back

Materiale

  • 70% Nylon
  • 10% Polyurethane
  • 10% Polyester
  • 10% Elastane
  • Kan maskinvaskes ved 30 grader

Konklusion

GripGrab har med SuperGel lavet endnu en fremragende handske med mange gode detaljer. Et luftigt materiale, der dog stadig ikke er mere luftigt end at de også kan bruges på de lidt koldere dage sammen med gel-puderne, gør det til en handske med høj komfort og perfekt til dem der døjer med sovende eller ondt i hænder og fingre efter længere ture. Naturligvis må man gå en smule på kompromis med føling og bevægelighed mod den høje komfort, men som motionist mener jeg bestemt ikke er et kæmpe minus – jeg har undervejs aldrig følt ikke at have kontrol over cyklen grundet SuperGel handskerne!

Af andre fede detaljer er det svært ikke at nævne pull-off systemet, sweat-wiperen og gMagnets.

SuperGel er en perfekt hanske til dem der sætter komfort over føling og bevægelighed!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 349,-

Karakter

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.