Test: GripGrab UltraLight Mesh Short Sleeve Base layer

Danske GripGrab har baselayers til al slags vejr og UltraLight Mesh er til de helt varme dage, en super let og luftig baselayer, der stadig har til opgave at holde kroppen tør.

Vi har testet den over den danske sommer.

Korte eller lange ærmer?

UltraLight Mesh fås i 2 udgaver, uden ærmer, eller som her med korte ærmer – hvad kan foretrækker er nok ret individuelt, personligt foretrækker jeg korte ærmer. Derudover kan man vælge mellem hvid og sort farve og størrelsesmæssigt spænder vi fra XS – XXL.

Designet er helt klassisk med flade syninger og mesh som gør den næsten helt gennemsigtig – det ser ikke specielt smart ud, men det virker!

Ved livet er et lille diskret logo, ellers er designet helt stilrent uden alle mulige detaljer.

Afslutningerne ved ærmerne samt ved livet er alm. ombuk af kanten.

Lugt fri?

Materialet er med Polygiene behandling, en behandling der betyder materialet ikke opbygger bakterier på samme måde som normalt, dette gør at vask ikke er nødvendig så ofte og at materialet ikke lugter på same måde. Dette er godt for miljøet og din pengepung, da man ikke behøver tænde vaskemaskinen nær så ofte.

35 grader? No problems!

Jeg har bl.a. testet UltraLight Mesh på hvad jeg tænker var årets varmeste dag, med ca. 35 graders varme og her var jeg virkelig glad for det lette og luftige design. Materialet giver masser af mulighed for ventilation, men holder stadig kroppen tør og leder sveden væk, så man ikke risikerer at blive kold og klam når man holder stille.

Baselayeren sidder godt, ret tæt til kroppen og føles super behagelig, materialet er både let, luftigt og blødt mod kroppen.

Konklusion

UltraLight Mesh er endnu et godt produkt fra GripGrab, perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for maksimal ventilation. Baselayeren gør præcist hvad den skal, holder din overkrop tør og giver god ventilation – samtidig er materialer og den generelle kvalitetsfornemmelse høj! Det forventer man et eller andet sted også, da vejl. pris for baselayeren er knap 300,-

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 9
Komfort og pasform 9
Design 7
Pris 7
8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: GripGrab Ride Winter handsker
Tilbage i starten af 2018 kunne vi berette om de nye Ride...
Læs mere
Join the Conversation

1 Kommenter

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.