Test: GripGrab Windbreaking LS Base Layer

Danske GripGrab har et stærkt udvalg af essentielle tilbehørsprodukter, handsker, huer, base layers osv.

Her har vi testet deres Windbreaking Long Sleeve Baselayer, en langærmet base layer med vindresistent front – bedst egnet til de blæsende og kolde dage.

Materialer og detaljer

Windbreaking LS Base Layer er udført i en kombination af 50% polyamid, 20% polypropylen, 20% polyester og 10% elastan. Materialet har fået Polygiene behandling, hvilket betyder at det er antibakterielt og ikke begynder at lugte. Man har således mulighed for at bruge det flere gange, uden behov for at vaske – alternativt kan man “nøjes” med at glæde sig over den ikke kommer til at lugte af sved i samme grad som meget andet sportstøj. Jeg har ladet den hænge og lufttørre efter brug nogle gange og det virker, der er ikke samme svedlugt som ved meget andet sportstøj og man ville sikkert sagtens kunne bruge den flere gange inden der er behov for vask – her foretrækker jeg dog stadigvæk at vaske mit sportstøj hver gang.

Som nævnt indledningsvis, så har Windbreaking LS Base Layer et vindresistent panel på fronten og altså ikke et fuldstændig vindtæt panel… Forskellen er at dette panel “kun” blokere ca. 80% af vinden, men til gengæld bibeholder man en rigtig god åndbarhed. Materialet, eller teknologien, kaldes for Arrowwind.

Ærmerne, samt bagsiden af base layeren er udført i et åndbart og super strækbart materiale der sikrer kan man komme af med varmen, men stadig beskytter mod kulde og nedkøling. Det strækbare materiale gør at den sidder rigtig godt, og man kan bevæge sig frit – uden at være begrænset af materialet. Base layeren er også designet med minimale syninger, så risikoen for irritation mod huden minimeres!

Komfort

Jeg har testet Windbreaking LS Base Layer intensivt over vinteren, både på gravelcyklen og landevejen i al slags vejr og særligt på de kolde og blæsende dage har den været en “lifesaver”. Det vindresistente panel foran beskytter en mod den kolde og bidende vind, mens man bevarer den en god åndbarhed og kan komme af med varmen uden store problemer. Naturligvis er åndbarheden foran ikke helt så god med det vindtætte panel, men til gengæld er den mest udsatte del af kroppen godt beskyttet mod kold vind.

Konklusion

GripGrab’s baselayers er ikke blandt de billigste på markedet, til gengæld tør jeg godt vove den påstand at de er blandt de bedste. Den generelle kvalitet og materialernes kvalitet er helt i top, der er virkelig brugt tid og krudt på at udvikle produktet og det mærker man straks man får den på. Den sidder godt, materialerne er lækre og den giver en rigtig god beskyttelse en stor del af året!

Kører man ofte med vindvest er Windbreaking LS Base Layer måske ikke det bedste valg, men ellers får man en baselayer der yder god beskyttelse mod kold vind og stadig holder kroppen tør og lun.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 549,-

Funktionalitet 9
Komfort 8
Pasform 9
Design 8
Pris 6
8
Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Cykelpumper – Alt hvad man skal vide!
Cykelpumpen er, eller bør i hvert fald være, en essentiel del af...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.