Test: GripGrab Women’s Insulator cykelhandsker

Samlet karakter

Vi har testet Insulator handskerne fra GripGrab til kvinder, der både kan bruges som en handske for sig selv, når vi kommer til de lidt varmere forårstemperaturer, men som i vintervejret lige nu er helt fantastisk som en inderhandske.

Design og funktionalitet

Designet af handskerne fra GripGrab er meget neutralt og enkelt. Insulator handskerne er holdt i en flot gråmaleret farve med enkelte refleksdetaljer i form af GripGrabs logo. På indersiden er der silikoneprint i sort, som giver et bedre greb om styret. Dog er det ikke det par handsker, vi har testet, der har det bedste greb, hvilket skyldes, at handskerne er lavet af 90% polyamide, hvor stoffet er ret glat i overfladen. Materialet gør derimod, at handskerne er yderst behagelige at have på, og det er sådan et par cykelhandsker, som man nærmest ikke bemærker er der. Dette er især en fordel, når man bruger handskerne som en inderhandske under et andet par. Her gør det glatte materiale, at man nemt kan trække en anden handske over.


Cykelhandskerne har en dobbelt funktion, da de både kan bruges som en handske for sig selv men også som en inderhandske under en anden. I testperioden er begge funktioner blevet testet både i det milde danske vintervejr og i de kolde frostgrader. Testperioden har vist, at handskerne især kommer til sin ret i frostgraderne, hvor de er helt fantastiske som en inderhandske under et par tynde vand- og vindafvisende handsker. På denne måde holdes hænderne godt varme, hvis man altså døjer lidt med at holde kulden ude i vintermånederne. Åndbarheden gør ligeledes, at man ikke får fugtige hænder, selvom man skulle komme til at svede lidt på cykelturen.


Som de fleste handsker til kvinder fra GripGrab er pasformen en smule lille, og det kan derfor være en god idé at vælge en størrelse større end normalt. Dog er Insulator handskerne yderst elastiske, hvilket gør, at de former sig fint omkring hånden, når først de er kommet på.
Women’s Insulator fra GripGrab befinder sig prismæssigt i mellemklassen, hvor man får en enkel, stilren og yderst brugbar handske til pengene.

Konklusion

Insulator handskerne fra GripGrab er for dig, som ønsker et par handsker, der kan fungere i det skiftende vejr, vi har her i Danmark. De kan både bruges alene i efteråret og foråret eller sammen med en anden handske i vinterperioden, hvor de især kommer til sin ret. Handskerne er yderst behagelige at have på, og du bemærker dem næsten ikke på din cykeltur.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 279,-

Karakter

Tinna cykler primært landevej, men supplerer med mountainbiken i vinterhalvåret. Tinna elsker udstyr hvor design og komfort går op i en højere enhed.

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.