Test: Isadore Climber’s Jersey

Fra Isadore har vi denne gang testet Climber’s-serien og starter her ud med Jersey’en fra serien.

Climber’s serien er lavet til intensive træninger i varmt vejr – hvor man har brug for at holde kropstemperaturen i skak.

Design og detaljer

Isadore bruger merinould som ét af deres primære komponenter når de designer cykeltøj og Climber’s jersey er ingen undtagelse. Jersey’en består af 2 forskellige materialer, ét som består af 23% merinould og 77% polyester, et andet består af 14% elastan og 86% genbrugt polyester. Materialet er der brugt til front og bag er det i merinoulds-blandingen, mens der til ærmer og sider er brugt letvægts-lycra.

Climber’s jersey har gennemgående lynlås fra YKK, en lille krave og elastik med silikoneprint indvendigt ved ærmerne. Omkring livet er der også elastik for at holde jersey’en på plads, den bagerste del ligeledes med silikoneprint, som en fin detalje er det Isadore’s navn/logo der er printet på indersiden.

Bagpå jersey’en er der 3 åbne lommer med god plads til energi, pumpe, ekstra slange etc., men der på højre side (Når man har jersey’en på) er en lille lynlås lomme på siden. Den er ikke helt stor nok til at rumme en iPhone 8, men den er fin til nøgler, energi eller andet man skal have nem adgang til mens man er på cyklen.

Komfort og pasform

Climber’s Jersey’en er testet i str. S, og den sidder knap så tæt som eksempelvis Debut Jersey som jeg tidligere har testet. Pasformen er en kende mere afslappet, men den sidder naturligvis stadig til om overkroppen. Jeg vejer 65 kg., og er 175 cm. høj – og str. S er den rette størrelse for mig.

Materialevalget betyder at jersey’en kan strækkes enormt meget, samtidig med at materialet er blødt og lækker både ind og udvendigt. Climber’s Jersey er, som nævnt indledningsvis, udviklet til brug ved intensiv træning i varmt vejr, men materialevalget gør at den også fint kan bruges på dage hvor det er knap så varmt, da materialet har både temperaturregulerende og isolerende egenskaber. Jeg har benyttet jersey’en i temperaturer fra ca. 15 – 25 grader og det har fungeret rigtig godt.

Konklusion

Climber’s Jersey er en ret lækker jersey som fås i fede designs. Materiale og finish er helt i top, men jeg savner måske lidt flere af de lækre detaljer såsom laserskårne ærmer, og lign. afslutning omkring livet – særligt set i lyset af en forholdsvis høj pris.

Man betaler for kvalitet og finish, og kombinationen af kunstmateriale og merinould kan altså bare noget – har man først prøvet det, er man med stor sandsynlighed solgt. På de varme dage kommer man nemt af med varmen, men beskyttes stadig mod elementerne – og på de køligere dage virker materialet isolerende.

Pasformen vil appelerer til de fleste, personligt ville jeg ikke have noget imod den sad lidt tættere, men de fleste vil synes pasformen er rigtig god.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 1129,-

8 Funktionalitet

9 Design

8 Pasform

6 Pris

7.8
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Fox Oasis Hydration Pack

Fox Oasis Hydration Pack er en rygsæk med vandblære, der er en...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.