Test: Isadore Debut bib shorts

Debut Bib Shorts er Isadore’s billigste bibshorts og de ligger sig under Signature Bib Shorts i deres sortiment, spørgsmålet er så hvor stor forskel der er på modellerne? Vi har testet dem!

Debut bibshorts er udført i Lycra Sport, et materiale der giver høj grad af bevægelige, samtidig med at det tørrer hurtigt og sidder godt til kroppen. Materialet har fået “Coldblack” behandling, som groft sagt beskytter huden mod solens UV stråler, derudover bliver materialet ikke nær så varmt som andre mørke/sorte materialer. Med andre ord holdes solen for døren, hvilket er ret praktisk på de varme og solrige dage, hvadenten træningen foregår i Danmark eller i syden. Der er brugt to forskellige typer af materiale, det matte bløde materiale i siderne og det blanke og mere slidstærke materiale omkring skridtet hvor belastningen er størst.

Indvendigt i Debut bib shorts finder man en pude fra TMF, en Italiensk producent af puder – denne er udstyret med Airmesh der i praksis betyder at puden er perforeret og åndbar. Puden er med 4-vejs stræk og naturligvis med flade syninger for minimal risiko for irritation.

Ryg, samt seler er i mesh for maksimal åndbarhed, det betyder også at selerne kan strækkes enormt meget. Selerne er dog ikke flade, så der er risiko for at de folder – det er dog ikke noget jeg i testperioden har oplevet som et issue.

Ved benene er afslutningerne klassiske elastikker med silikoneprint indvendigt, en løsning er holder elastikkerne på plads – en laserskåret elastik havde været lidt mere lækkert, men løsningen fungerer.

Komfort og pasform

Jeg har testet Debut Bibshorts i str. S og den størrelse er glimrende til mine 65 kg. fordelt på 175 cm.

Generelt er pasformen god, de sidder godt til – også omkring skridtet – selvom selerne er i mesh og er ret fleksible. Afslutningerne ved benene med alm. elastikker, betyder at de “klemmer” lidt mere om lårene end en bred laserskåret elastik og elastikken er måske knap så fleksibel som en bred laserskåret.

Puden i Debut er rigtig fin, den giver en god støtte og former sig efter rytteren. Den har en tilpas tykkelse, men er stadig så fleksibel at man ikke føler man “sidder” på en pude, den føles som en naturlig del af bibshortsene.

Konklusion

Debut bibshortsene fra Isadore er et par ret lækre bibshorts – men man mærker omvendt også at der er tale om et par “basic” bibshorts, når vi kigger på detaljerne – hvilket er naturligt når de skal adskille modellerne i deres sortiment.

Debut er et par klassiske bibshorts med seler i mesh, en rigtig god pude og i fine materialer – men man føler også lidt der er “sparet” nogle steder og så føles prisen på 900,- måske lidt høj…

Pris og tilgængelighed

Isadore Debut Bib Shorts: 899,-

7 Funktionalitet

8 Komfort og pasform

7 Design

7 Pris

7.3
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: ABUS Orion Lygtesæt

Det er efterhånden tid til at finde lygterne frem hvis man pendler...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.