Test: Isadore Debut Jersey

Hen over sommeren har vi testet Debut-serien fra Isadore, først Bib Shortsene og nu jersey’en fra samme serie. Debut-serien er Isadore’s billigste serie, men det betyder på ingen måde at der er tale om produkter af ringe kvalitet, de har måske bare knap så mange “features” som man finder i de lidt dyrere serier.

Design og detaljer

Debut Jersey’en findes i to farver, blå og orange. Isadore har generelt lidt mere knald på farverne end mange af konkurrenterne og her tvinges man også til at vælge noget andet end den sikre sorte eller hvide udgave. Selvom jeg også selv kan være lidt farveforskrækket, så synes jeg faktisk det er lidt fedt man man her tvinges til at vælge noget andet end det mange normalt havde valgt.

Debut Jerseyen er lavet af genbrugt Italiensk polyester og materialet er ret tyndt, så den egner sig bedst til brug på de varme dage – da materialet ikke yder den store beskyttelse mod vind og vejr. Materialet er virkelig blødt, både udenpå og indvendigt og har en let mat finish.

Jersey’en har gennemgående lynlås foran og denne af forholdsvis kraftig kvalitet. En helt tynd lynlås med små tænder havde måske været lidt mere eksklusiv at se på, men denne er til gengæld nem at lyne og så holder den bedre end de små sarte lynlåse.

Omkring livet er der elastikkant med silikoneprint på den bagerste del, der skal hjælpe med at holde jersey’en på plads. Dette er ét af de steder hvor Isadore har måtte sparet lidt, ift. en dyrere jersey. Selvom der ikke er silikoneprint til at holde jersey’en på plads foran, fungerer det nu faktisk meget godt i praksis – den bliver hvor den skal.

Afslutningerne ved ærmerne er også et normalt opbuk, men da materialet er så tyndt og elastik, bemærker man næsten ikke at der ikke er tale om laserskårne afslutninger, eller en bred elastikkant med silikone indvendigt.

Bagå jersey’en er 3 åbne lommer, her kan man opbevare pumpe, energi og hvad man ellers har brug for at medbringe på turen. Jeg savner dog en lukket lomme, eller alternativt en krog til mine nøgler. Lommerne har dog en fin størrelse og er rimelig nemme at komme til mens man er på farten.

Jersey’en er opbygget af forskellige paneler, ærmerne og ned langs siderne er der brugt mesh for optimal åndbarhed – mens front og ryg er i et lidt tættere og knap så luftigt materiale.

Isadore har placeret et diskret logo på brystet og et, knap så diskret, på den ene baglomme. Det er dog på ingen måder skæmmende for designet, næsten tværtimod.

Komfort og pasform

Debut Jersey er testet i str. S og den sidder som den skal på mine 65 kg. fordelt på 175 cm. Den sidder tæt, men det er også den pasform jeg foretrækker – ønsker man lidt mere løs pasform, så går man bare ét nummer op.

Jersey’en sidder godt til både omkring overkroppen og ved armene og som nævnt tidligere så gør det tynde og elastiske materiale som ærmerne er lavet af, at man ikke rigtig bemærker at der er brugt almindelig afslutninger her. Det sidder godt til og ser godt ud!

Silikoneprint på den bagerste del af elastikken omkring livet synes jeg også formår at holde jersey’en fint på plads når man sidder på cyklen, så her er heller ikke rigtig noget at sætte en finger på.

Materialet er, som vi tidligere var inde på, ret tyndt og derfor bedst velegnet til varme dage eller evt. indendørs brug, det betyder så også at man nemt kommer af med varmen da den er enormt ventilerende.

Konklusion

Debut Jersey’en har en rigtig fin pasform, den sidder godt på mig og der er intet materiale der flagrer fordi den ikke sidder tæt til kroppen. Den er pænt designet og kan bruges til lidt af hvert, selvom designet nok mest appelerer til landevejsrytteren.

Med en pris på 749,- savner jeg måske lidt mere lækre detaljer – men helt overordnet set er der tale om en jersey af høj kvalitet i flot design.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 749,-

7 Funktionalitet

9 Design

8 Pasform

7 Pris

7.8
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

SMURT: rengørings og smøremidler

SMURT er en ny spiller på markedet som mange måske ikke kender...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.