Test: K-Edge Go-Big Saddle Mount

De seneste måneder har vi haft mulighed for at se nærmere på og teste forskellige produkter fra amerikanske K-EDGE, bl.a. Go-Big Saddle Mount. Der er tale om et ret simpelt beslag, til montering af GoPro actionkamera under sadlen, for et unikt bagudrettet “view” istedet for det altid skal være fremadrettet.

K-EDGE er, som tidligere nævnt, en amerikansk producent og det betyder ofte at design og kvalitet er vægtet højt, hvilket bestemt også er tilfældet her. Beslaget er udført i CNC fræst aluminium, sortlakeret og vejer kun 45 gram. Kvaliteten og finishen er helt i top og man er slet ikke i tvivl når man får det mellem hænderne, det er en fornøjelse at der findes producenter der ligger så meget kærlighed i et produkt der er så simpelt som det er tilfældet her.

k-edge-go-big-saddle-mount-clean

k-edge-go-big-saddle-mount-view

Beslaget består af en over og underdel, der holdes sammen med 2 skruer. Beslaget monteres på sadlens rails og passer derfor til praktisk talt alle sadler – da størstedelen har dette 2 rails design. Montering kræver blot en unbraco-nøgle og intet andet. Beslaget understøtter naturligvis GoPro, samt andre kameraer der benytter samme mounts, dog skal GoPro kameraet være monteret i det vandtætte hus, eller “The Frame” for at passe hertil. Kameraet monteres og fastgøres med en medfølgende skrue, og kan naturligvis vinkles og spændes fast i den rette vinkel.

k-edge-go-big-saddle-mount-with-gopro-closeup

Dette beslag giver en helt unik vinkel på videoer, særligt hvis du er én af dem der får overhalet en masse – og hvis ikke giver den specielle bagudrettede vinkel stadig en fed effekt. Der er også mulighed for at have ét freamdrettet GoPro kamera monteret på eksempelvis K-EDGE Garmin XL Combo Mount og så et bagudrettet monteret på Go-Big Saddle Mount. Efterfølgende kan man så klippe det sammen for et fedt og anderledes resultat. Monteringen af kameraet under sadlen gør også at GoPro kameraet er rimelig godt beskyttet, der er knap så mange rystelser og så giver det som nævnt bare en fed vinkel og lidt kant til ens GoPro videoer.

k-edge-go-big-saddle-mount-with-gopro-from-side

Konklusion

Med en vejledende pris på 400,- er der tale om et forholdsvis dyrt produkt, om end det er udført af lækre materialer, finishen er 100% i orden og så virker det bare. Prisen er høj, men er man “grej-nørd” og betaler gerne lidt ekstra for den bedst mulige kvalitet og fedt view på GoPro optagelserne, så skal man springe ud og købe Go-Big Saddle Mount!

Kvalitet koster, i dette tilfælde ca. 400,- – til gengæld får man også et ualmindelig lækkert beslag der virkelig er kælet for!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 400,-

  • K-Edge distribueres af PeakBike, nærmeste forhandles oplyses på tlf. +45 44922800
Funktionalitet 9
Design 10
Pris 6
8.3
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Craft Verve Glow Jacket
Efteråret er her og snart lurer vinteren lige om hjørnet, så det...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.