Test: Muc-Off MTB Gloves

Muc-Off fortsætter med at udvide deres sortiment og senest er deres tøj og tilbehør, serien hvor bl.a. disse MTB handsker hører til.

MTB Gloves fås i 3 forskellige designs, der dog alle er tro mod det klassiske Muc-Off design og farverne vi kender dem for.

Design og detaljer

Muc-Off MTB Gloves er håndlavet og består af 3 dele, en håndflade i Clarino der er slidstærkt og tåler lidt vand, en overdel i polyester med 4 vejs stræk for optimal komfort og afslutningen ved håndleddet er i neopren som er fleksibelt og åndbart.

På håndryggen er Muc-Off’s logo og tommeltotten er i frotté så man nemt kan tørre sved eller snot væk fra næsen. Handsken er forstærket ved tommeltotten og i stykket mellem tommeltot og pegefinger, dette burde forlænge levetiden på handskerne.

I håndfladen og ud på fingrene er silikoneprint som både ser fedt ud, og sikrer godt greb omkring håndtag og bremse/skiftegreb. Der er ingen gel eller polstring i håndfladen, så man har fuld kontrol med cyklen.

I fingrene er der indvævet fibre så du kan betjene din Garmin eller din smartphone med handskerne på og i disse dage hvor vi er online overalt er det jo nærmest et must!

Handskerne er ret lette og sidder super godt på mine hænder. Materialet er ikke specielt tykt, men alligevel tykt nok til at give noget beskyttelse mod vind og vejr, umiddelbart vil jeg mene de også snildt kan klare en lille byge – men indtil videre har jeg ikke været så “heldig” at ramme ind i én med handskerne på. Jeg ville selv bruge dem forår og efterår, til vinter skal de fleste have lidt mere beskyttelse, men ned til omkring 5-7 grader vil jeg umiddelbart selv godt kunne bruge dem.

Konklusion

Muc-Off markedsfører selv handskerne som “noget alle de andre ikke har” og henvender sig nok derfor i høj grad til dem der gerne skiller sig lidt ud fra mængden og ikke gider kører med det samme som alle andre.

Handskerne er af høj kvalitet, materialerne lækre og pasformen super god – de sidder tæt, lukker fint til omkring håndleddet og så har de flere fede detaljer såsom fibre i fingrene så smartphonen kan betjenes, silikoneprint for godt greb og forstærkning på de mest udsatte steder.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 329,- / Set til 299,-

9 Funktionalitet

9 Komfort og pasform

8 Design

8 Pris

8.5
Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Denver SW-450 Unboxing

Unboxing af Denver SW-450, et smartwatch med IPS touchskærm og et sporty design.
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.