Test: Osprey Transporter Panel Loader Pack

Osprey har for nyligt lanceret nye udgaver af deres Transporter-serie. Serien består af 4 modeller, 3 klassiske rygsække med forskellige åbninger i toppen, samt en duffel bag. Udgaven som vi her har testet, Panel Loader Pack, er nok den udgave der egner sig bedst til pendleren – da den har seperat rum til en 15″ bærbar PC.

Design og detaljer

Transporter-serien fra Osprey er en serie af hverdagstasker som kan bruges til lidt af hvert, det er altså ikke en cykelspecifik rygsæk – men stadig én af de tasker som Osprey fremhæver til pendlere/commutere. Som nævnt indledningsvis, så består serien af flere forskellige modeller, hvor denne har en klassisk lynlås åbning der kan åbnes næsten hele op i begge sider.

Osprey tilbyder denne rygsæk i hele 6 forskellige farver, grøn, sort. grå, blå og så to forskellige “camo-farver” grå og sort som er udgaven vi her har haft til test.

Rygsækken vejer 0,9 kg. uden indhold og er 49 cm høj, 32 cm bred og 22 cm dyb.

Rygsækken er vandafvisende, så man behøver ikke bekymre sig om at bruge regnslag eller lign., når/hvis vejret pludselig vender. Udover at materialet er vandtæt, så virker det også ret tykt og robust, så det kan holde til mange års brug.

På forsiden af rygsækken er der nederst plast til at montere en cykellygte, mens der også er en mindre lomme øverst som er nem at komme til. Den er oplagt til opbevaring af ex. mobiltelefon, solbriller eller lign. Øverst er et klassisk bærehåndtag.

Indvendigt er der ét stort rum i hele taskens højde, her kan man eksempelvis opbevare bøger, tøj eller hvad man nu skal have med. Der er også en dedikeret lomme til en 15″ bærbar PC, samt tablet. På lommen er der mindre net-lommer og plads til eksempelvis kuglepenne som gør organiseringen i rygsækken lidt nemmere og mere overskuelig. Der er også en lille strop hvori man kan placere sine nøgler, så de ikke forsvinder i dybet.

I højre side (Set forfra) er også en dedikeret lomme til opbevaring af vandflaske, den er i vandtæt materiale så en evt. lækkende flaske ikke betyder at bøger eller andet bliver vådt – også en ret fed detalje!

Bagsiden af rygsækken, mod ryggen, har en riflet padding med hul i midten så man kan komme af med varmen. Stropperne er ligeledes med god padding og i mesh. Der er en strop omkring livet og endnu en omkring brystet, begge kan naturligvis nemt justeres så det passer den enkelte. På stroppen omkring brystet er der i spændet endda indbygget en nødfløjte.

Komfort og praktisk brug

Transporter Panel Loader Pack sidder behageligt på ryggen og holdes godt fast takket være de to spænder, omkring brystet og ved livet, begge super enkle at justere. Luft “kanalen” på bagsiden mod ryggen gør at man undgår at blive helt våd af sved hvis man bruger den til pendling eller lign. Stropperne er ligeledes behagelige og fordeler trykket fint på skuldrerne, uden at skarve.

Rygsækken har som tidligere nævnt plads til 15″ bærbar PC og derudover et stort rum der kan bruges til alverdens ting. Hvis den skal bruges til pendling, så bliver den lige til den lille side for mig, hvis tasken skal indeholde både PC, skiftetøj, sko, håndklæde og sæbe/shampoo og lign. Men pendler man på cyklen med et behov for at medbringe knap så meget, så kan det sagtens lade sig gøre. Det store rum i rygsækken kan fint rumme et sæt skiftetøj, eller skolebøger for den sags skyld, samtidig er der flere mindre “lommer” til at lette organisering.

Rygsækken er ikke specielt stor og det gør den velegnet til brug i fritiden også, uanset om man cykler eller ej – den er ikke lavet specifik til cykling, men som “universal” rygsæk og det gør den fantastisk godt! Jeg har brugt den til alt fra pendling, til indkøb og dagsture med familien.

Rygsækken’s materiale gør at den tåler vind og vejr, så kommer der en byge skal man ikke være bekymret for om taskens indhold er gennemblødt, det samme hvis man har en vandflaske liggende inden i tasken, for der er en seperat vandtæt lomme til denne. – så man undgår at tøj/bøger eller hvad man nu opbevarer i tasken, bliver vådt.

Konklusion

Transporter Panel Loader Pack er en ret fed universal-taske som dækker mange behov og kan bruges til mange forskellige formål, både fritidsbrug og ifm. pendling til/fra arbejde, uanset om det sker med offentlig transport eller på cyklen.

Kvaliteten er som vanligt høj, og man er ikke i tvivl om at den vil holde mange år fremover – materialerne er kraftige og virker enormt slidstærkt, samtidig tåler den regn, så man slipper for regnslag.

Rygsækken har rum til bærbar PC, samt et stort rum, med enkelte net-lommer. Jeg havde nok foretrækket 2 større rum hvis den skal bruges til daglig pendling på cyklen med skiftetøj, bade-grej, sko og PC. Men hvis man ikke har helt samme behov for “oppakning” på den daglige pendler-tur, så er rygsækken glimrende at benytte, også når man cykler. De to remme sikrer at den sidder godt til, der er fin polstring i både skulderremme og på bagsiden – men stadig med mulighed for at man kan komme af med varmen.

Samlet set er Transporter Panel Loader Pack en rigtig fin rygsæk af høj kvalitet, den har ikke den største kapacitet, men fylder og vejer så til gengæld heller ikke så meget – og så gør designet den også oplagt til brug i fritiden som almindelig rygsæk.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 950,-

7 Funktionalitet

8 Pasform og komfort

9 Design

7 Pris

7.8
Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Specialized Expert Road cykelsko

Undertegnede har løbet af sommeren haft mulighed for at teste Specialized’s Expert...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.