Test: PRO Discover styrtaske small

Taske til styret på din gravel cykel eller for sags skyld mountainbiken! Det er første gang jeg har haft monteret en taske på styret da det aldrig har vakt min interesse. Men med langt mere gravel cykling på programmet i den senere tid og dermed længere ture, er en taske som denne blevet interessant.

Design & detaljer

Tasken er fra PRO, et brand ejet af Shimano. Discover serien indeholder en lang række tasker til din cykel som kan monteres diverse steder på stellet og styret.

  • Kompakt styrtaske til bikepacking
  • Indeholder 2 opbevaringsrum
  • Taskevolume på 2,5 liter
  • Vandtæt konstruktion samt vandtætte lynlåse
  • Justerbare velcroremme for optimal montering
  • Vægten er 215 gram
  • Refleksdetaljer på tasken

Tasken kommer med nogle skumstykker og kraftige velcroremme for montering på styret. den er relativ nem at montere, men da cyklen på billedet er en MTB, ombygget til en hybrid gravel, kan kablerne til gear og bremserne være lidt i vejen. Jeg havde dog i forvejen tilpasset dem således at de er ret korte. Og derved har monteringen ikke været et problem. Det samme gælder som bekendt på de fleste gravel cykler, inkl. min egen, hvor kablerne er ført i styret og under styrbånd, som intet fylder og dermed ikke er i vejen.

Man kunne fristes til at montere tape på styret for at undgå ridser fra remmene, men som man kan skimte på billedet har PRO tænkt over det ved etablere nogle overlapninger under spænderne. Det samme gælder ved frempinden/kronrøret.

Konklusion

Indholdet i tasken kan være følgende: Multitool, reserve slange, powerlink, rep. kit til tube less, energi og mobiltelefon.

Tasken sidder virkelig godt på styret, og selv ved meget ujævn kørsel over længere tid, sidder den fast og er ikke mindst lydløs. Den er testet her i den seneste måneds tid, og sin de fleste ved har vejret været noget omskifteligt. Og det klarer den superfint, indholdet er tørt selv efter cykelvask. Så alt i alt et godt og anvendeligt produkt der fremstår i god kvalitet. Jeg selv er endnu ikke nået til bikepacking som PRO Discover serien er udviklet til, og som indeholder nogle ret fede tasker til montering på styr, stel og sadelpind. Men det kan være det kommer!

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 389,-

Funktionalitet 8
Design 8
Montering 8
Pris 8
8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Jan Flinch Melsen
Test: Camelbak Chase Bike Vest (2021)
Så fik vi igen muligheden for at teste en rygsæk fra Camelbak....
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.