Test: SACKit Active 200 hovedtelefoner

Danske SACKit er ikke dem der har gjort sig mest bemærket i det aktive og træningsmiljøet, men de har faktisk en række hovedtelefoner og headsets som er velegnet til træningsbrug, ét af dem er Active 200.

Active 200 er et sæt true wireless hovedtelefoner, altså 100% trådløse, som fungerer som in-ear hovedtelefoner – mens de samtidig holdes fast af en krog omkring øret. Det betyder at de bliver på plads, selv under aktivt brug.

Vi har testet dem de sidste måneder!

Hvad er der med i kassen?

I kassen finder man:

  • SACKit Active 200
  • Etui til opbevaring og opladning
  • Eartips i 3 størrelser
  • Krog i 2 størrelser
  • USB-C kabel til opladning

Etui der giver 21 timers batteritid!

SACKit Active 200 leveres i et smart etui, det er der egentlig ikke noget nyt i – for det ser man fra mange producenter i dag. Etuiet giver mulighed for opbevaring når de ikke er i brug og oplader samtidig hovedtelefonerne, faktisk giver etuiet yderligere 21 timers batteritid, med 3 ekstra opladninger af 7 timer – altså totalt op til 28 timers batteritid hvis etui samt hovedtelefoner er fuldt opladet.

Etuiet har 4 dioder der indikerer aktuel batteristand og opladning starter automatisk når du sætter dem i etuiet. Etuiet kan oplades via medfølgende USB-C kabel eller trådløst – da det understøtter Qi opladning som mange mobiltelefoner i dag.

Som nævnt tidligere, så er der 3 forskellige eartips i forskellige størrelser med i pakken, hertil kroge i 2 størrelser så man kan finde og vælge den kombination der passer end bedst. Det er super nemt at udskifte begge og de sidder rigtig fint i ørerne.

Selve earbudsene vejer 17 gram, for et par – altså 8,5 gram hver – så de er meget lette og man kan hurtigt glemme man har dem på.

Kombinationen af in-ear teknologi der skaber isolering og giver en god dyb bass, samt krogen der holder dem på plads under aktivt brug er rigtig god – da man således har samlet det bedste fra begge verdener.

På siden af earbudsene er touchpanel hvor man kan skifte nr. og pause/play’e musikken, som tidligere må jeg dog erkende at touchpaneler til aktivt brug ikke fungerer vildt godt for mig – her foretrækker jeg simpelthen at bruge telefonen, men det er jo en smagssag. Der er også mulighed for at aktivere “bass mode” hvor bassen bliver endnu mere tydelig og for en “bass lover” som mig selv, er dette helt perfekt!

Active 200 er IPX7-certificeret, hvilket i praksis praktis betyder at de kan bruges i al slags vejr, de tåler både vand og støv, ja faktisk kan de nedsænkes i vand kortvarigt uden problemer. Med andre ord – du skal ikke lave en regnbyge eller sveden ødelægge din mulighed for at lytte til musik under træningen!

Active 200 forbindes trådløst via Bluetooth, hvilket betyder de kan bruges sammen med et hav af enheder, fra smartphones, til tablets, computere og lign., derudover har de indbygget mikrofon så de naturligvis også kan bruges til opkald, teams-møder eller lign. Man kan dog kun have forbindelse til én enhed af gangen, så skal man skifte imellem flere enheder, skal man lige afbryde forbindelsen på 1. enhed.

Lyden i Active 200

Active 200 spiller glimrende og in-ear designet gør at man får fuld udnytte af lyden og en god dyb bass, uanset om man aktiverer bass mode eller ej. Der er god bund i musikken og sang og tale fremstår klart og tydeligt. Jeg har testet Active 200 både under hård træning og helt almindelige hverdagsbrug derhjemme og de giver en god isolering af udenomsstøj, spiller rigtig fornuftig og kan holde til at blive brugt. Samtidi bliver de i/på øret under træning, selvom sveden hagler af en som det ofte ses når man træner inde på hometraineren.

Konklusion

Active 200 er et ret fornuftigt headset der fås til omkring 1000,- Du får lang batteritid, en lækkert etui der kan oplades trådløst, god lyd og dyb bass samt en pasform der gør at de bliver på plads! Sidstnævnte er, set med mine øjne, det største aktiv – særligt hvis man som jeg har svært ved at holde in-ear headsets i ørerne, her holder krogen dem på plads! Kombineret med IPX7 certificering så de kan bruges i al slags vejr og under hård (og svedig!) træning, gør dem altså til en ret god træningsmakker, uanset om det er i fitness, på løbeturen eller på cyklen!

Pris og tilgængelighed

Funktionalitet 7
Lydkvalitet 8
Komfort og pasform 8
Pris 8
7.8
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: PRO Stealth Team sadel
Fra PRO Bikegear har vi den seneste tid testet deres Stealth Team...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.