Test: Skullcandy Method Wireless hovedtelefoner

Samlet karakter

Henover vinteren er der masser af tid til at finpudse cykelformen indendøre. I den forbindelse har vi, i de sidste par måneder, testet en lang række wireless hovedtelefoner. Heriblandt Skullcandy Method Wireless, der er designet til aktivt brug.

Kassens indhold

  • Method Wireless Headphones
  • Brugsanvisning
  • Ekstra ørepropper
  • Mini-USB oplader

Design og funktioner

Som nævnt, er Method Wireless designet til aktivt brug. Modsat de truely wireless hovedtelefoner, har disse en halskrave, der er med til at stabilisere hovedtelefonerne. Nederst på halskravens ventre side er der placeret et lille minus- og plustegn, der giver mulighed for at justere volumen eller musikvalg. Volumen kontrolleres ved et enkelt tryk eller gentagne tryk for større forøgelse. Ønsker man at skifte sang, skal man blot holde plus-ikonet inde i et par sekunder, hvorefter man kan høre den næste sang på playlisten. Volumeknapperne såvel som sang skifte-funktionen fungerer upåklageligt og er rigtig nem at betjene under træning.

Selve halskraven er let (32g) og sidder godt omkring halsen, når man cykler. Ligeledes er der gode muligheder for justering af længden på ledningerne fra Flexisport-kraven til ørerne, da der er skåret en lille rille hele vejen rundt og hermed fastholder ledningerne i den ønskede position.

Under de førnævnte funktionsknapper, finder man USB-porten, der bruges til at oplade Method Wireless hovedtelefonerne. Selv åbningen er forseglet med en lille gummi flap, der lukker af for eventuel sved eller regn, så man undgår fugtskade. Endvidere er alle dele af hovedtelefonerne sved-afvisende, så man roligt kan give den gas i spinningslokalet eller på hometraineren.

Ørepropperne er fremstillet i silikone og giver en rigtig god pasform. Yderligere er de lavet i dobbelt materiale og lukker hermed af for støj udefra. De er selvfølgelig ikke 100% støjabsorberende, men de lukker særdeles godt af for omverdenen. I kassen er der ekstra ørepropper i en mindre udgave, der gør det muligt at tilpasse størrelse til den enkelte.

Lydsiden er ganske imponerende pris og størrelse taget i betragtning. Grundet den gode støjabsorbering, har man mulighed for at lukke helt af og give den ekstra tand på volumen. I forhold til lydniveau, er Method Wireless rigtig fint med. Man kan skrue ret højt op, uden de skratter eller giver dårligere lydkvalitet. Dog skal det siges, at de ikke kan skrues helt op, uden at slække lidt på kvaliteten.

Konklusion

Skullcandy Method Wireless Headphones leverer rigtig god lyd og en batteritid på op til 9 timer, så man ikke skal lade hele tiden. Via Bluetooth kan man se, hvor lang batteritid, der er tilbage, så man ikke kommer afsted uden musik. Halskraven kan ved første øjekast virke irriterende, men sidder rent faktisk godt og er sjældent i vejen. Vi har sågar testet Method Wireless på landevejs- og gravelture, hvor vejene kan være udjævne – her er halskraven med til at stabilisere og fastholde hovedtelefonerne.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 459,-

Karakter

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.