Test: VOID Reflective Vest

En vindvest bør være en del af din essentielle cykelgarderobe, i hvert fald hvis du er én af dem der gerne cykler uanset vind og vejr. En vindvest kan have flere funktioner, men de fleste er lavet til at tage vinden på fronten, både så man ikke fryser og/eller nedkøles hvis man har svedt, dernæst er mange vindveste lavet i materialer der gør dem ekstra synlige – denne fra VOID er ingen undtagelse.

Design og detaljer

Reflective Vest fås i 2 farver, en ny og en mørk – fælles for begge er dog at de er 100% reflekterende på fronten. Størrelsesmæssigt fås den fra XS – XL og lige netop dette produkt er unisex, der har de pt. ikke en herre og damemodel.

Foran er der gennemgående lynlås og så er hele fronten som nævnt én stor refleks der lyser op.

VOID Reflective Vest – Billede taget med blitz for at vise refleks-effekt.

Bagpå er der mesh for god åndbarhed, men der er en reflekterende stribe hele vejen ned midt på ryggen, samt på kraven – så man også har god synlighed bagfra.

Brugen af mesh på ryggen gør at man sagtens kan komme af med varmen og det er jo ikke bagtil man har størst problemer med at holde sig varm. Bagsiden i mesh er også meget velkommen hvis man pendler til/fra skole eller arbejde og har en rygsæk på.

Afslutningerne ved ærmer og livet er en klassisk smal elastik, en ganske udmærket og velafprøvet løsning.

Pasform og komfort

Vesten er testet i str. S, hvilket er en glimrende størrelse til mine 175 cm. og 65 kg., den sidder tæt – som den bør, men stadig så kan godt kan have en tykkere vintertrøje eller lign. indenunder. Den vindtætte front gør at den mest udsatte del af kroppen beskyttes, mens varmen kan komme væk fra ryggen. Det betyder så også at det er sværere at komme af med varmen foran, men det er kompromiset når man samtidig ønsker at beskytte mod vinden – et kompromis jeg gerne indgår!

Selve materialerne føles vildt lækre, fronten er i en lidt kraftigere kvalitet og bagsiden i mesh gør den super let og luftig bagtil – det føles lidt ekstra lækkert!

Konklusion

Med en pris på ca. 650,- er VOID Reflective Vest placeres den i “mid-range” prissegmentet, mens jeg vil mene kvaliteten faktisk er højere og mere lækker end man normalt vil forvente i dette prisleje. Lækre materialer, god og pæn finish og en funktionalitet der heller ikke kan sættes en finger på. Vesten er brugt i både efterår, vinter, forår og har klaret alle disse sæsoner perfekt – her handler det mest om at vælge det rette lag indenunder.

Derudover får man med Reflective Vest en vest som giver rigtig god synlighed i trafikken, uden at den har en mega skrap farve når man kører i dagslys, dette vil helt sikkert også tiltale nogle, altså at designet er ret klassisk.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 649,-

Funktionalitet 10
Komfort og pasform 9
Design 9
Pris 7
8.8
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Force Best Jersey
Fra Tjekkiske Force har vi modtaget deres Best Jersey, en helt klassisk...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.