Test: Witt Super Hit Master massagepistol

Danske Witt har lanceret Super Hit Master der er udviklet af FITTOP. Faktisk har denne model vundet en IF Design pris i 2020 grundet det innovative og gennemførte deisgn.

Super Hit Master er en massagepistol til brug hjemme, på kontoret, i træningscentret eller alle andre steder – da den er 100% trådløs, har lang batteritid og er nem at bruge.

Vi har testet den de sidste par uger.

Hvad er der i kassen?

Super Hit master kommer i en opbevarings og transportaske med bærehåndtag, her er plads til både massagepistol og al tilbehøret, så er den nem at have med på farten!

I tasken finder man følgende:

  • Witt Super Hit Massagepistol
  • 5 forskellige massagehoveder
  • 220 volt oplader
  • Vejledning

Se vores unboxing af Witt Super Hit Master nedenfor.

Tekniske specifikationer

  • 2500 mAh batteri, op til 30 dages brug ved 5 minutter om dagen
  • Knogle og muskel-genkendelse
  • Skærm
  • Stemme
  • Vejer 0,85 kg.

Design

Super Hit Master er udført i kraftig grå plast. den føles yderst solid og selve håndtaget har en gummi-belægning så man har et mere sikkert greb omkring massagepistolen. Vægtfordelingen er god, den er rar at holde ved og hverken for let eller tung i top/bund.

I bunden af Super Hit Master er indgang til strømforsyningen og en on/off knap, selve massagepistolen aktiveres ved at trykke på knappen øverst på håndtaget, ét tryk aktiverer massagepistolen og holdes den nede skrues der op for hastigheden.

På bagsiden af Super Hit Master er en stor skærm, når man sætter et massagehoved på enheden og tænder, kan man på skærmen se hvilke områder massagehovedet er velegnet til, ligesom en stemme guider en – se det er altså smart! Det kan være lidt en jungle at finde ud af, og huske, hvor de forskellige massagehoveder kan/bør bruge, så guidance i form af både lyd og billeder er helt genialt.

Praktisk brug

Super Hit Master kommer, som nævnt tidligere, med 5 forskellige massagehoveder, og her er man dækket godt ind – for der er massagehoveder til både generel massage, triggerpoint massage og mere skånsom massage af bl.a. led. Det er nemt at udskifte massagehovederne, og efter skift får man fortalt og vist hvor de kan/bør bruges, så man er aldrig i tvivl.

Alle massagehovederne er af høj kvalitet og styrken justeres automatisk ved skift af massagehoved, så den er tilpasset det område massagehovedet er tiltænkt. Man kan så efterfølgende selv skrue op/ned for hastigheden alt efter behov.

Massagepistolen har flere smarte teknologier indbygget, bl.a. skruer den automatisk ned for hastigheden når den løftes fra kroppen, simpelthen for at spare batteri. Derudover så er der indbygget knoglegenkendelse, så den skruer ned hvis den opdager man kører over en knogle, for at beskytte mod skader.

Super Hit Master kan bruges og holdes på 2 måder, enten kan man holde omkring det store håndtag, eller man kan holde omkring selve hovedet, alt efter hvor på kroppen man skal massere. Fordelen er at man kan nå næsten alle områder på kroppen, selv – takket være det lange håndtag. Man kan nemt selv massere sin nakke og skuldre, lægge og så videre.

Trods den kraftfulde motor, så er Super HitMaster ret støjsvag i brug, den larmer ikke specielt meget og kan derfor sagtens bruges i sofaen efter en hård dag på kontoret, eller en omgang fysisk træning – uden at overdøve Netflix-serien der ruller over skærmen.

Selv har jeg brugt Super Hit Master løbende over de sidste uger til både “velvære” og løsning af spændinger, nogle efter kontorarbejde, andre efter en hård omgang træning eller løb på cyklen – og det er fedt at Super Hit Master kan “det hele”. Jeg har primært brugt den selv, og fundet det ret nemt at ramme de fleste steder på kroppen – ellers kan man alliere sig med sin bedre halvdel. I forhold til cykeltræning, så har jeg haft stor glæde af at få løsnet lårmuskler og lægmuskler op, ligesom skulder og nakke har fået en del kærlighed.

Konklusion

Super Hit Master er en super massagepistol af høj kvalitet, den er kraftig og har både smart display der fortæller dig hvor massagehovederne kan bruges, ligesom en stemme gør det samme. Vægten og formen er fin til brug med én hånd, og man kan nå de fleste steder på kroppen selv.

Personligt har jeg brugt Super Hit Master til både generel “velvære” massage efter en lang dag foran skærmen på kontoret, ligesom jeg har brugt den til at løsne op i musklerne efter træning eller cykelløb – begge dele er den lige god til.

Døjer man generelt med spændinger, så kan Super Hit Master, ved kontinuerligt brug, med stor sandsynlighed afhjælpe mange af disse, og den er nem at tage frem når behovet er der, for så at pakke den væk igen.

Prisen er i den høje ende for massagepistoler, men du får også noget “ekstra” i denne, bl.a. knoglegenkendelse, kraftig motor, display, generelt høj kvalitet/finish og en lang batteritid.

Pris og tilgængelighed

Set til 3029,-

Funktionalitet 10
Brugervenlighed 10
Tilbehør 9
Design 8
Pris 6
8.6
Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
De Ronde van Silkeborg 2018: Gravelløb i særklasse
Søndag d. 24 Juni blev gravelløbet “De Ronde van Silkeborg” afholdt for...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.