To nye medlemmer af Bodylab’s Carbo-serie

Danske Bodylab har for kort tid siden lanceret 2 nye “Carbo” produkter, som vi har haft lejlighed til at benytte de sidste uger.

Bodylab Carbo Fuel

Carbo Fuel er en klassisk energi-drik der blandes op med vand og bruges ifm. træning, både før og under!

Blandingen består af både hurtige og langsomt optageligt kulhydrater – så man ikke “bare” får et kick, men en mere stabil tilførsel af energi under træning.

Blandingen indeholder også elektrolytter som er ret væsentlige for os der cykler, da det hjælper med at opretholde væskebalancen, elektrolytterne kommer fra friske kokosnødder. Slutteligt indeholder blandingen også type II joint collagen, som er med til at holde leddene ved lige.

Carbo Fuel fås i 2 lækre, og sommeragtige, smagsvarianter, Ice Tea Peach og Pineapple Passion.

Vi har prøvesmage Ice Tea Peach og den har en lækker sommeragtig smag, uden at blive “for meget”, jeg synes personligt den smager fremragende og giver en god stabil energi-tilførsel under hård træning på eksempelvis hometraineren hvor man sveder noget mere end ved udendørs cykeltræning.

Priser fra 129,-

Bodylab Carbo Recovery

Carbo Recovery er til restitution og genopbygning efter træning. Det indeholder 50% protein fra Clear Whey-isolat og det skulle hjælpe på at øge muskelvæksten. Der er derudover tilsat magnsium som hjælper med at mindske udmattelse og træthed. Formålet med denne drik er at få fyldt kroppens “lagre” op igen, for at fremskynde restitionen.

Mange er måske vant til en klassisk “whey” shake efter træning, en sådan er forholdsvis tyk i konsistensen hvor Carbo Recovery derimod er ret tynd i det. Den er derfor nem at drikke og virker knap så “tung” at komme igennem som en whey-shake. Det anbefales at man kader shaken stå 5-10 min. uden låg efter den er shaket, da det skummer ret meget. Så når den lige at “skumme af” og er nemmere at indtage.

Carbo Recovery fås ligeledes i friske, sommeragtige, smagsvarianter, Raspberry og Sweet Orange. Vi har testen Raspberry og den har en let syrlig smag som er dejlig frisk, og nem at få ned!

Priser fra 139,-

Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Juul Christensen

Test: Endura MT500 Spray Baggy Shorts

En del MTB ryttere sværger til baggy pants, hvilket der kan være...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.