Tubeless: Dette tilbehør må du eje!

Er du en af de mange der er hoppet med på tubeless bølgen, hvadenten det er på din MTB, cross, gravel eller landevejscykel – så er der noget tilbehør du simpelthen må eje!

Joe’s No Flats Påfyldningsflaske

Denne lille flaske er genial når du skal have tubeless sealant i dine dæk, for du skruer bare ventilkeglen ud og fylder tubeless sealant i direkte via ventilen. Det betyder du kan “seate” dækket 100% inden du hælder tubeless sealant i, så du er helt sikker på det er tæt når du skruer ventilkeglen tilbage i og pumper dækket.

Pris: 25,-
Køb Joe’s No Flats Påfyldningsflaske

Zero Flats sprøjte til tubeless

Skal det være endnu nemmere og helt uden chance for at spilde, så kan man også påfylde tubeless sealant via en sprøjte. Denne udgave skrues fast på ventilkeglen, så intet går det spilde! Ydermere er det nemt at dosere da der er måleskala på sprøjten.

Pris: 45,-
Køb Zero Flats sprøjte til tubeless

DynaPlug DynaPlugger

Ét af de lækreste tools til indføring af plugs. Har plads til flere plugs og endda i to størrelser, ex. MTB og landevej. Værktøjet er super nemt at bruge takket være metal-tips på plugsene og så er det bare i topkvalitet!

Pris: 239,-
Køb DynaPlug Dynaplugger

Birzman Tubeless Reparationssæt

Det ligner en CO2 patron, men den kan åbnes og indeni finder man 10 lappestrege samt værktøj til at lappe de huller som er for store til at lukkes af tubeless sealant. Mega praktisk og i lækker kvalitet, så du kan lappe huller på farten – nemt og hurtigt. Udformningen som CO2 patron giver også mange muligheder for opbevaring, da der findes en del holdere og lign. med plads til CO2 patron.

Pris: 129,-
Køb Birzmann Tubeless Reparationssæt

Sahmurai S.W.O.R.D Tubeless

Vil du være sikker på altid at have et tubeless reparationssæt ved hånden, så kunne S.W.O.R.D være valget for dig! Dette sæt monteres nemlig istedet for dine styrpropper – når det skal bruges trækker du dem blot ud. Sættet indeholder både værktøj til isætning af lappestrenge, samt 5 lappestrenge!

Pris: 259,-
Køb Sahmurai S.W.O.R.D Tubeless

Rema Tip Top Reparationskit til tubeless

Har du fået et hul i dækket og har haft en “plug” i, så kan det ofte godt anbefales at man piller pluggen ud (når man kommer hjem…) og lapper dækket indefra med en lap udviklet til formålet. Samme lap kan også bruges hvis man får et cut som er for stort til at din tubeless sealant kan lukke hullet.

Sørger man for at “lappe” dækket indvendigt, er det ikke længere svækket hvor pluggen har været og man forlænger derfor levetiden på dækket

Pris: 59,-
Køb Rema Tip Top Reparationssæt til tubeless

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: XLC Pro Winter Pants TR-S14
Vi har den seneste tid testet vinter cykeltøj fra forskellige producenter, både...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.