Unik mulighed for at køre motionscykelløb på SjællandsRingen

Pressemeddelelse 

For første gang nogensinde bliver det nu muligt at køre cykelløb på SjællandsRingen. Den 20. maj skal der afvikles VOLVO RACE på den berømte racerbane, der ligger syd for Roskilde ca. en halv times bilkørsel fra Københavns centrum.

Det er Sandstød Cycling, arrangørerne af blandt andet det københavnske 6-dagesløb, der står bag dette spændende cykelevent.

“Vi fik denne unikke mulighed for at holde vores event på SjællandsRingen, og greb den med det samme. Det bliver fantastiske forhold for deltagerne, og vi skal nok sørge for at få skabt de perfekte rammer til en stor og spændende cykeldag”, forklarer ejer af Sandstød Cycling, Michael Sandstød.

SjællandsRingen er et lukket anlæg, og deltagerne vil naturligvis ikke blive generet af anden trafik. Det er muligt at deltage i både et 6- eller 12-timers løb, men som en nyhed ved VOLVO RACE også i et race over 100 km. I 6- og 12 timers løbet kan man deltage både som hold, men også som solorytter.

Ruten der skal køres på er ca. 2,5 km lang, og indeholder faktisk en lille stigning, der over den lange distance helt sikkert vil udfordre deltagerne. Der vil desuden være masser af aktiviteter omkring cykelløbet og super gode forhold for tilskuerne.

VOLVO RACE er et motionscykelløb for alle rytter-typer. Både nybegyndere og veltrænede motionister kan være med.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.