Vind 4 dages MTB i Mexico med LEDLENSER

Ledlenser lancerer MTB (mountainbike) konkurrence med Darren Berrecloth

Én af verdens absolut bedste freeride mountainbikere Darren Berrecloth vil være det officielle ansigt på Ledlenser’s kommende mountain bike konkurrence ”Your perfect moment”.

Med start den 22. september 2016 i forbindelse med MountainBIKE Testival i Brixen (www.mountainbike-testival.de) vil mountain bikere over hele verden blive opfordret til at optage deres perfekte øjeblik på video og dele den med det øvrige biker-community. En prestigefyldt jury udvælger de bedste videoer blandt de indsendte, hvorefter det globale biker-community kan stemme på deres foretrukne billede og være en aktiv part i udvælgelsen af otte vindere. Vinderne kan se frem til en 4-dages mountain bike begivenhed i Mexico sammen med de professionelle mountain bikere Darren Berrecloth og Julia Hoffmann.

”Catch your perfect moment!” Med dette slogan lancerer Ledlenser sammen med PRO team MTB-rytteren Darren Berrecloth deres verdensomspændende mountain bike kampagne med XEO19R pandelampen i centrum. Sammen med Ledlenser vil han inspirere mountain bikere til at opdage og optage deres perfekte øjeblik i forbindelse med deres ture i mørket. Billederne fra deres favorit-trails i mørket vil blive delt i community på en dedikeret landingpage og skal motivere andre montain bikere til at gøre det samme og dele deres mest spektakulære oplevelser. Juryen består af fem personer, som vil udvælge 30 perfekte øjeblikke blandt alle de delinger der bliver modtaget senest 3. november 2016. Herefter får mountain bikere over hele verden mulighed for at stemme på det bedste billede og hjælpe deres favorit til at vinde.

Jurymedlemmerne er;

  • Darren Berrecloth (PRO team rytter)
    Julia Hoffmann (PRO team rytter)
    Christian Schulte (Marketing Direktør, Ledlenser)
    Holger Feist (CEO og Stifter, EVO)
    Scott Hart (International journalist)

De 8 vindere kan se frem til fire action-spækkede dage med Darren Berrecloth og Julia Hoffmann. Ledsaget af begejstring, vil de udforske området omkring Mascota, Mexico. Vinderne vil opleve overvældende indtryk og oplevelser på mountain bike ruterne med flere forskellige sværhedsgrader. Sideløbende med dette, vil der ligeledes være mulighed for surfing og SUP (Stand Up Padle).

For yderligere information om hvordan man deltager, tjek: www.ledlenser.com/mtb

 

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.