Vinternyheder fra GripGrab

Danske GripGrab udvikler og producerer tilbehør til cykling og løb, alt fra handsker, til huer, skoovertræk og alt derimellem. De formår hele tiden at udvikle og optimere på produkterne, både helt nye og ikke mindst eksisterende produkter hvor det ikke er unormalt at der kommer flere udgaver i løbet af modellens levetid. Denne vinter er ingen undtagelse, her er både kommet en række nye produkter, samt opdaterede udgaver af eksisterende produkter.

Vi har taget et kig på de produkter vi mener er de vigtigste nyheder denne vinter.

GripGrab RaceThermo

En lang række af GripGrab skoovertræk, heriblandt RaceThermo, er blevet opdateret denne vinter. I praksis betyder det at lynlåsen er fjernet, da den altid vil være det svageste led og her det er nemmest for vandet at trænge ind. Det betyder dog at skoovertrækket er lidt mere besværligt at få på, til gengæld giver det en langt bedre beskyttelse. GripGrab kalder dette for “IntelliSeal”.

RaceThermo er et skoovertræk der gør det godt i koldt og vådt vejr, da det er vindtæt og yder god beskyttelse mod vand også, derudover er det forstærket med kevlar på de mest udsatte steder – så holdbarheden også optimeres. RaceThermo-serien fås i to udgaver, med og uden X, X-udgaven er til mountainbike brug og den “almindelige” er til landevejsbrug. Forskellen ligger i at X-udgaven er mere åben i bunden, da man her går og står på selve sålen.

RaceThermo er i den vanligt høje kvalitet, giver god beskyttelse og åndbarhed og er et skoovertræk som gør sig godt i efterårs og vintermånederne hvor det er koldt, blæsende og vådt.

GripGrab CyclinGaiter

Én af nyheder denne vinter er CyclinGaiter, en lille “krave” der skaber en vandtæt samling mellem dine bibtights og dine vinterstøvler eller skoovertræk. Når man bruger vinterstøvler, eller skoovertræk, vil man ofte opleve at vandet kommer ned ovenfra – dette forsøger CyclinGaiter at råde bod på. Der er tale om en ret kraftig krave i 2mm vandtæt neopren som man sætter udover bibtights og overdelen på vinterstøvlerne, eller skoovertrækkene.

CyclinGaiter gås i en klassisk sorte udgave, samt en fluorescerende som giver god synlighed i trafikken og er faktisk et ret genial produkt der løser et problem som de fleste kan nikke genkendende til.

GripGrab Winter Cycling Cap

Mange bruger caps under hjelmen, enten for at holde varmen – eller for simpelthen at undgå at sveden løber ned i øjnene. GripGrab har taget den skridtet videre og lavet en kombineret hjelmhue og kasket, altså har den en lille skygge og går godt ned i nakken for at beskytte mod kulde og blæst. Huen er både vindtæt og vandafvisende og i forholdsvis kraftigt materiale. hvilket understreger at den er til brug på de allerkoldeste dage.

Med Winter Cycling Cap får man god beskyttelse mod både vind og vejr, da både hoved, nakke og ørerne er beskyttet mod elementerne. Om man så ser “lirens” ud med en sådan hjelmhue., det må være på til den enkelte at vurdere – effektiv det er den dog!

GripGrab Ride Waterproof Winter Gloves

Ride-serien fra GripGrab er deres bud på en mere prisbillig serie af produkter, som stadig er i den høje kvalitet som kendetegner GripGrab, men hvor der måske er sparet lidt her og der i forhold til det normale sortiment, for at matche en begynders behov og budget. Ride Waterproof Gloves er et par vind god vandtætte handsker til vinterbrug. Handskerne er med fleece på tommeltotten, reflekterende detaljer på oversiden og 4mm DoctorGel i håndfladen, samtidig er der velcrolukning ved håndleddet, på undersiden. Umiddelbart er det ikke lige til at at der skulle være tale om en billigere handske, men sammenligner man med en af de andre “top-modeller” så kan man måske godt se at designet er knap så lækkert og materialerne ikke er af helt samme kvalitet, selvom kvaliteten altså stadig er høj her – prisen er dog stadig heller ikke lav, den vejledende pris er 499,-

Redaktøren har benyttet handskerne igennem et par kolde, blæsende og våde måneder og kan varmt anbefale dem. De sidder godt på hånden, der er er fornuftig komfort takket være DoctorGel i håndfladen og så holder de både vind og vand ude – hvilket må være det absolut vigtigste.

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.