Wahoo lancerer ny ELEMNT ROAM 2.0

Wahoo har netop idag lanceret en ny og forbedret udgave af den populære ELEMNT ROAM, i daglig tale ELEMNT ROAM 2.0.

Den gamle ELEMNT ROAM har nu 3 år på bagen, så det var måske også på tide at den blev opdateret – selvom første udgave stadig er en glimrende cykelcomputer.

På ydersiden kan det være svært at se forskel på ELEMNT ROAM og ELEMNT ROAM 2.0 – men indvendigt er den forbedret på alle leder og kanter.

Først og fremmest er GPS’en nu af Dual Band typen, hvilket giver bedre og mere præcis navigation, særligt i områder hvor dækningen er knap så god – eksempelvis i skoven.

Skærmen er forbedret, ikke kun kvaliteten, den skulle også være blevet nemmere at aflæse – og så har den fået lyssensor så den tilpasser sig omgivelserne. Samtidig er knapperne forbedret så de er nemmere at betjene, også med handsker på.

Hukommelse er også opgraderet, så den nu rummer hele 32GB, det betyder plads til mere kortdata – og med 17 timers batteritid er den oplagt till langtur.

På træningsdelen har man fået Summit Segments Climb, så man løbende har styr på kommende stigninger på ruten – fra Garmin kender man det måske som “ClimbPro”. Derudover er der kommet understøttelse af Supersapiens glukosesensor, så man kan holde øje med ens glukoseniveau – uden brug af telefon.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 2999,- (Fås også i Bundle udgave med pulsbælte, hastigheds og kadencesensor til 3699,-)

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: EKOI Team Evo MTB cykelsko
Franske EKOI har et mindre udvalg af cykelsko og i MTB kategorien...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.