Wahoo lancerer ny og forbedredt Kickr

Wahoo har netop lanceret en ny udgave af den yderst populære Kickr hometrainer, der er tale om den 5. generation i serien.

Man skulle mene det er svært at forbedre én af markedets allerbedste hometrainere, men på papiret ser det alligevel ud til at være lykkedes ret godt!

Kickr er en direct-drive hometrainer med ANT+ og bluetooth, så den er oplagt til brug som smart hometrainer og eksempelvia Zwift eller anden online træningsplatform.

Version 5 er nu blevet endnu mere præcis, denne gang har den en præcision på +/- 1% på effektmåleren, hvor den tidligere model havde en præcision på +/- 2%. Det er blevet muligt at gøre den endnu mere præcis via en auto-kalibreringsfunktion, det betyder samtidig også at der ikke længere er behov for løbende spin-downs!

Derudover har Kickr fået en ny fod, kaldet AXIS Stand – denne gør det muligt at bevæge cyklen en smule fra side til side, for endnu større realisme. Funktionen er ikke helt ny, vi så den også fra Tacx i deres Neo 2, men nu er Wahoo også klar med deres bud på en lignende funktion.

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 8999,-

Dette indlæg er tagget med
,
Mere af Noel Christensen

Test: Squirt Low-Temp Chainlube

De fleste kender nok allerede Squirt, en kædevoks som får mange rosende ord med...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.