Wahoo lancerer POWRLINK ZERO 

Pressemeddelelse

Ventetiden er endelig ovre. Wahoo er stolt af at præsentere dets længe ventede POWRLINK ZERO pedal-baserede wattmåler baseret på det ikoniske dobbeltsidede SPEEDPLAY landevejspedaler. Det er muligt at bestille POWRLINK ZERO nu i både en enkeltsidet og en dobbeltsidet version.

POWRLINK ZERO er bygget omkring den legendariske SPEEDPLAY ZERO pedal, der har en stor og loyal følgeskare, og efter opdateringen og relanceringen af Wahoo i 2021 er pedalen blevet endnu bedre. Ligesom resten af Wahoo SPEEDPLAY sortimentet har POWRLINK ZERO dobbeltsidet indstigning, lav højde og pedalen er justérbar mellem 0-15 grader. Det pedal-baserede design gør det let at skifte wattmåleren mellem forskellige cykler, hvilket gør det muligt for atleterne at få det fulde udbytte af træning med wattmåling, ligegyldigt hvilken cykel de vælger.

Wahoo har overført præcisionen fra KICKR (+/-1% nøjagtighed) til POWRLINK. Tilføj det et genopladeligt batteri, der giver op til 75 timers kørsel pr. opladning, samt mulighed for at tilslutte til tredje-parts apps og enheder via ANT+ og Bluetooth. Dette gør POWRLINK ZERO til det oplagte valg for kræsne atleter, når de skal vælge wattmåler.

”Wahoo har altid været i toppen, når det handler om at give atleter nøjagtige og pålidelige wattdata med vores KICKR-serie af indendørs smart trænere”, siger POWRLINK ZERO produkt manager Katie DuPree. ”Nu har vi brugt den ekspertise til at skabe en pedal-baseret watt-måler, der giver atleterne den samme pålidelige data, når de træner eller konkurrerer udendørs og tilmed med den fordel, at der nu er dobbeltsidet indstigning og god aerodynamik”.

Den nye POWRLINK ZERO vejer kun 250 gram for enkeltside (watt-måling i venstre side) eller 276 gram for dobbeltside. Vejledende pris er hhv. 4999 kr. og 7499 kr. SPEEDPLAY POWRLINK er kompatibel med de eksisterende Wahoo SPEEDPLAY klamper, som også bruges til COMP (1199 kr.), ZERO (1799 kr.), NANO (3299 kr.), og AERO (2299 kr.).

POWRLINK ZERO er allerede den foretrukne wattmåler for nogle af verdens bedste atleter som fx IRONMAN 70.3 verdensmester Lucy Charles-Barclay og Le Col Wahoo. Le Col Wahoo holdet vil bruge den pålidelige data fra POWRLINK ZERO til både træning samt til flere af forårsklassikerne, såsom Paris-Roubaix, La Fleche Wallonne og Liège-Bastogne-Liége.

Tags fra indlægget
, , ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Sådan får du lov at se mere Tour de France for konen
Pressemeddelelse: Cykelfeberen har for alvor ramt det danske land. Tour de France er...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.