Wahoo præsenterer 4 nyheder

Wahoo har lanceret 2 nye hometrainere, samt to nye spændende tilbehørsprodukter til den kommende “indendørs-sæson”. Den mest interessante nyhed er nok KICKR Core der er en “light” udgave af den altid populære KICKR, dog yder den knap så meget modstand, er lidt mere kompakt i designet og så leveres den også uden kassette, til gengæld er prisen meget interessant. Den “gamle” KICKR er også blevet opdateret og derudover er der lanceret et produkt der kan løfte forhjulet, samt en enhed der kan give luftmodstand for endnu større realisme.

Wahoo KICKR Core

KICKR Core er en “skrabet” version af den normale Kickr, men den indeholder mange af de samme kvaliteter som har gjort KICKR enormt populær. Først og fremmest er det direct drive home trainer, hvilket betyder at man monterer cyklen direkte på hometraineren, istedet for baghjulet på en rulle.

Den kan simulere stigninger op til 16% og yder 1800W, samtidig skulle det være praktisk talt lydløs! Den har både mulighed for Bluetooth og ANT+ kommunikation, så den kan bruges med alle gængse platforme såsom Zwift, Bkool og lign.

Pris og levering

Kan leveres i løbet af september.
Vejledende pris: 5999,-

Wahoo KICKR 2018

KICKR er efterhånden en gammel kending som af mange er betragtet som en af de bedste direct drive hometrainere til under 10000,- Den nye 2018-udgave bygger på den “gamle”, men indeholder en række forbedringer som måske ikke ses, men som du kan mærke og høre. Den nye udgave er fuldstændig lydløs, kan simulere stigninger op til 20% og yder 2200 W modstand.

Den virker naturligvis med ale gængse online platforme, herunder Zwift og Bkool da den har både Bluetooth og ANT+ indbygget.

Pris og levering

Kan leveres i løbet af august 2018.
Vejledende pris: 8999,-

Wahoo KICKR Climb

KICKR Climb er en ny enhed der øger realismen sammen med kompatible Wahoo hometrainere. Med Climb monteret istedet for forhjulet, kan stigninger og nedkørsler nu også simuleres rent fysisk da cyklen vil hæves og sænkes alt efter om man kører op eller nedad.

Pris og levering

Kan leveres i løbet af august 2018.
Vejledende pris: 4399,-

Wahoo KICKR Headwind

KICKR Headwind er endnu et produkt til at øge realismen når man træner indendørs, det er nemlig en “vindmaskine” der kan simulere vind og sørge for optimal nedkøling. Hastigheden styres af enten puls eller hastighed og der er også mulighed for manuelle settings.

Pris og levering

Kan leveres i løbet af september 2018.
Vejledende pris: 1999,-

Dette indlæg er tagget med
, ,
Mere af Noel Christensen

Test: Fox Bionic Softshell

De seneste uger har vi testet en lang række forskelligt gear fra...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.