Om

CykelStart.dk er et online cykel magasin for begyndere, motionister og alle andre cykel-interesserede. Vi fokuserer på test og anmeldelser af cykel-grej samt artikler og guides, men du finder også forslag til cykelruter, mountainbike spor og alverdens tips og tricks til alt fra træning og vedligehold, til køb af ny cykel.

Én af de ting der adskiller CykelStart.dk fra andre online magasiner og blogs omkring cykling er at vi dækker både mountainbike og landevejscykling, ganske enkelt forbi vi bare elsker cykling og ligesom så mange andre slet ikke kan nøjes med én af delene.

Foto: Martin Paldan, GripGrab Media Crew

Redaktionen

CykelStart.dk drives af et stærkt hold af frivillige skribenter som er nærmere beskrevet nedenfor.

Vi er altid på udkig efter nye skribenter, så er du bidt af en gal cykelnørd, ønsker at dele din passion med begyndere og motionister og har en skribent gemt i maven? Så kontakt redaktør Noel Christensen.

Redaktør

noel_profil_cykelstart_bw

Noel Christensen Landevej, MTB og cykelcross
noel@cykelstart.dk

Noel har en baggrund i IT-branchen hvor han til daglig arbejder med e-handel, mens interessen for cykling opstod tilbage i 2013 hvor han investerede i en billig mountainbike for at prøve cykelsporten af. Cykling blev hurtigt til en stor passion, CykelStart.dk blev startet og siden da er mountainbiken også blevet suppleret af en landevejs og en crosscykel.

Cykelsporten er for Noel ikke kun en fremragende motionsform, det er også her hovedet tømmes og man får et afbræk fra hverdagen, samtidig med at der ofte testet grej på både landevejen og på mountainbike-sporene.

Privat er Noel gift med Trine og bosat syd for Århus, tæt på mountainbike-sporet i Marselisborgskoven. Sammen har de 2 børn og hele familien har efterhånden fundet passion for cykelsporten.

Skribenter

eReviewsLLO

Lars Lund Olsen Citybike og spinning
lars@cykelstart.dk
Lars har en lang baggrund indenfor elektronik og softwaretest. Kører hverken mountainbike eller racercykel, men benytter en citybike til alle dagligdagens transportture. Han har faktisk aldrig ejet hverken knallert eller bil, så cyklen er en naturlig transportform til alle hverdagens opgaver, lige fra småindkøb i supermarkedet, til at hente store pakker på posthuset i cykeltraileren. Turene bliver kombineret med spinning i det lokale fitnesscenter, spinning er en god måde at slå hovedet fra, og få brændt energi af, uden at tænke på trafik eller punkteringer

Lars er gift med Tine, og bor i Nordsjælland.

mads profil sorthvid

Mads Olsen Landevej og MTB
mads@cykelstart.dk

Mads har en baggrund inden for fysioterapien suppleret med en kandidat i folkesundhedsvidenskab. Han har derfor en stor faglig viden om kroppen og træning, som han i sin fritid omsætter til praksis både via cykling men også gennem styrketræning. Mads har især en interesse for cykelgrej, der kan øge hans performance eller lette træningsprocessen. Han har i flere år kørt på landevejscykel, men har først for nyligt investeret i en MTB.

Til dagligt har Mads base i Aalborg, men han tager dog gerne cyklen med sydpå for at prøve kræfter med både kendte og mindre kendte stigninger og ruter.

tinna-profil-sorthvid

Tinna Holmager Landevej og MTB
tinna@cykelstart.dk

Tinna arbejder til dagligt med kommunikation og markedsføring og er en forholdvis nystartet cykelrytter, som er blevet helt bidt af sporten og derfor både har investeret i en landevejscykel og en MTB. Cyklingen er for Tinna en måde at koble af fra hverdagen, men samtidig også en måde til at samle kræfter til nye udfordringer. Det er især design og komfort, der spiller en stor rolle for Tinna, hvor hun har fokus på produkter til de kvindelige ryttere, som hun håber, der bliver et større marked for.

Tinna bor i Aalborg sammen med Mads, hvor hun gerne tager med på cykelrejserne, især når destinationen er Mallorca. Derudover bruger hun meget tid på at jagte segments rundt omkring i Nordjylland.