Cykling for professionelle i varmen

Tour de France kører lige nu i de høje bjerge i Alperne i ekstrem varme. Samtidig stiger temperaturerne i Europa. Det er derfor tid til at se nærmere på dit cykeludstyr, før du sætter dig i sadlen. For god beklædning, der hjælper med at regulere din kropstemperatur, er essentielt, specielt på de varme sommerdage. Det kender rytterne på Team Jumbo-Visma også alt for godt til. 

Teknologi til professionelle, der er tilgængeligt til alle

Under Tour de France kan temperaturerne i Alperne og Pyrenæerne komme over 40 grader. På en stejl stigning kan rytterne brænde meget energi af i relativt lavt tempo. Det resulterer i mindre kørevind og mindre sved, der fordamper for at køle kroppen. Samtidig er en del af disse etaper over træerne og dermed uden skygge. Derfor har Team Jumbo-Visma og AGU arbejdet hårdt de seneste år for at udvikle det perfekte tøj til disse forhold. 

Det professionelle sommerudstyr er blevet yderligere raffineret og optimeret for at maksimal ydeevne på de varmeste dage. AGU har derfor udviklet en trøje og cykelshorts med enestående kølende egenskaber. Efter intensiv test af de professionelle er disse forbedringer også blevet implementeret i kollektionerne til alle cykelentusiaster.

High Summer Trøje IV trend (H & D)

Det her er præcis den samme trøje som Team Jumbo-Visma-rytterne har på under touren, men selvfølgelig I et andet design. HeiQ’s Smart Temp-belægningen på trøjen sikrer at din kropsvarme reduceres med 2,5 grader sammenlignet med traditionelle materialer. Derudover sikrer UV-beskyttelsen i trøjen, at du bliver mindre hurtigt forbrændt. Takket være det tynde mesh-materiale er det en letvægtstrøje, som du knap nok kan mærke, når du kører. 

High Summer Bibshort (m/f)

AGUs High Summer Bibshort er et par meget komfortable shorts, som også lader varmen forsvinde effektivt. Takket være Coldblack-teknologi reflekteres 80% af solens varme, hvilket betyder at stoffet varmes betydeligt mindre op. Samtidig beskytter Coldblack-teknologien også mod UV-stråling. Mesh-selerne forhindrer også den øvre del af din krop i at overopvarme. Stoffet er også hurtigtørrende, så selv efter et forfriskende dyp i vandet, tørrer dine shorts igen efter ingen tid og lader dig cykle komfortabelt videre.

Vigor XL HDII

Et par gode cykelbriller er essentielle i løbet. Ikke overraskende har Team Jumbo-Visma derfor valgt Vigor XL HDII-brillerne fra AGU. Et par gode solbriller beskytter dig mod fluer, skidt, øjne, der løber og solen. Den ekstra store linse i Vigor XL-brillerne beskytter dine øjne endnu bedre. Linsen på disse cykelbriller yder optimal UV400-beskyttelse. Den forbedrede farvekontrast giver dig et skarpere billede fordi dybden og detaljerne er mere synlige. For at forhindre brillerne i at dugge under høj anstrengelse er linsen udstyret med en særlig anti-dug-belægning og der er tilstrækkelig ventilation. Fordi linsen er hydrofob, preller vandet og snavset hurtigt af brillerne, så dit syn ikke forringes.

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig passe godt på dig selv ved at huske solcreme og spise og drikke rigeligt.

Mere fra Noel Juul Christensen
Test: Isadore Signature Long Sleeve Jersey
Slovakiske Isadore er godt med fremme når vi snakker beklædning til gravel-rytteren...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.