Guide: Automatisk synkronisering af data fra Garmin til Endomondo

Er du også træt af manuelt at skulle importere, eksportere, uploade og flytte data rundt mellem ex. Garmin Connect og Endomondo? Fortvivl ej – der er en simpel løsning på problemet og vi gennemgår den trin for trin nedenfor.

Trin 1

Først og fremmest skal man sikre at ens Garmin enhed er “linket” til ens  Garmin Connect konto, det kan være enten via Garmin Express hvis man udveksler data via kabel til en PC, via Wi-Fi hvis man har en af de nyere Edge modeller med Wi-Fi eller Garmin Connect Mobile hvis man uploader data via ens Smartphone fra kompatibel enhed.

garmin-connect

Trin 2

Log på din Endomondo konto og hold musen over dit profilbillede i højre hjørne, vælg så “Indstillinger”, “Forbind” og vælg “Garmin Connect” for at skabe et link mellem Garmin Connect og Endomondo.

endomondo-forbindelser

Trin 3

Det var det – al data du alligevel uploader til Garmin Connect synkroniseres nu med Endomondo, hvilket kan være rigtig praktisk hvis man bruger Endomondo til at holde styr på al ens aktivitet, uanset om det foregår på cykel, med løbeskoene på eller i fitness centret.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Easy-Light UltraLED MTB 4000 – Praktisk test
Praktisk test af UltraLED MTB 4000 fra danske Easy-Light.dk. Se hvor meget lys...
Læs mere
Join the Conversation

3 Kommentarer

  1. Hej Thomas,

   Jeg vil mene at aktiviteten bør synkroniseres, forudsat den ikke tidligere er blevet det, ellers vil jeg måske prøve manuelt at hive data’en ind.

   Med venlig hilsen,

   Noel Christensen
   CykelStart.dk

 1. says: Line

  Hej
  Jeg kan se i min profil i endomondo at jeg har forbundet min profil med garmin. Når jeg overfører data fra mit ur til appen garmin connect ryger det ikke videre over i endomondo. Hvad gør jeg galt?

Leave a comment
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.