Aflyst! Moesgaard MTB Race – Nyt 6 timers løb

Bemærk: Løbet er aflyst grundet COVID-19

24. maj går starten til den første udgave af Moesgaard MTB Race, der afholdes ved Moesgaard syd for Århus. Løbet afvikles af Aarhus Motion og afholdes i stedet for Highland (100 km. fra Silkeborg -> Århus) der desværre må sættes på pause mens der bygges i både Silkeborg og Århus.

Moesgaard MTB Race afholdes med udgangspunkt i Moesgaard Strand hvor start og målområdet er placeret. Løbet er et 6 timers løb der kan køres alene, eller som hold af op til 4 personer. Ruten er en 18 km. rundstrækning, bestående af 2 sløjfer på hver ca. 9 kilometer – og hver sløjfe starter og slutter ved Moesgaard Strand, så man kan sagtens “nøjes” med at køre 9 km. pr. mand, og så skifte i “skiftezonen”. Her kan man også holde lige så mange, og lange, pauser man ønsker – på den måde vil løbet appelerer til både de helt hurtige der vil tonse igennem, og dem som blot søger et løb hvor hyggen er i højsæde.

Vinderen af Moesgaard MTB Racer er den person, eller det hold der når at kører flest runder på de 6 timer.

De 18 km. byder på ca. 320 højdemeter, så der er også mulighed for at få godt med højdemeter i bogen for dem der (kan) holde kæden stram i 6 timer!

Ruten vil naturligvis være afmærket i bedste Aarhus Motion stil, så ingen er i tvivl om hvor de skal hen og i målområdet ved Moesgaard Strand kan der tankes vand, energi og lign.

Praktisk information

  • Hvor: Moesgaard Strand, syd for Århus
  • Hvornår: 24 maj 2020
  • Hvem kan deltage: Alle
  • Distance: Rundstrækning af 18 km., 6 timer.
  • Kan køres som hold eller enkeltperson

Tilmelding er åben nu – på AarhusMotion.dk

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
LAB.94 – nyt brand fra Muc-Off
Folkene bag det populære Muc-Off brand har idag annonceret et nyt brand...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.