Nyhed: HideMyBell Insider

Firmaet bag HideMyBell, CloseTheGap, har netop præsenteret en ny udgave af deres holder til cykelcomputer, med integreret ringeklokke. Modellen er rettet mod mountainbikere og har denne gang fået navnet Insider.

Produktet ligner den tidligere udgave, men den er blevet lidt mere kompakt og sidder nu på frempinden, fremfor foran denne – hvilket passer bedre til mountainbikere og dele af gravel-folket. Holderen er udført i sort plast og selve holderen til cykelcomputeren er i orange plast. Denne kan iøvrigt udskiftes, så den passer til praktisk talt alle cykelcomputere på markedet og ikke “kun” Garmin’s enheder, der medfølger 4 ekstra adaptere i kassen.

HideMyBell Insider – Indpakning
HideMyBell Insider – Indhold i pakken

På siden er selve ringeklokken placeret og den har en fin klang og en god høj lyd – så uanset om man kører i skoven eller på landevejen, kan man få gjort opmærksom på sig selv. Selvom ringeklokke bliver placeret ved frempinden er den egentlig ikke besværlig at komme til og et ring med klokken virker i langt de fleste tilfælde bedre end et “baaaaagfra” når man andre i skoven.

HideMyBell Insider – Med Garmin

Pris og tilgængelighed

Vejledende pris: 330,- / Set til 279,-

Noel er redaktør på CykelStart.dk og en ivrig motionist der kører både MTB, racer og cross - man må jo ikke gå ned på udstyr!

Vær den første til at kommenterer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.