AGU bevæger sig ud i nye omgivelser med en særlig kollektion til de eventyrlystne

Hver dag kan være et eventyr. Det opleves på bedste vis, når man går uventede veje for at udforske det, man ikke kender i naturen. Derfor introducerer AGU sin første kollektion eksklusivt til off-road-eventyrere, som er designet særligt til gruscykling, mountain biking, bikepacking, cykelture og camping. Venture Bike Wear hjælper med at få mest ud af turen uanset forhold. Kollektionen er tilgængelig på hjemmesiden og i udvalgte forretninger.

Længe leve den mindre kendte vej

Venture Kollektionen handler om friheden ved at bevæge sig på de uberørte stier gennem naturen. Venture Bike Wear har alt du skal bruge til alle forhold. Det betyder ikke noget, hvor du kører, hvad du kører eller hvordan du kører. Denne varierende kollektion spænder over tætsiddende, ultra funktionelle bib shorts og trøjer til MTB-bukser med brede ben, skjorter og hoodies. Kollektionen indeholder også afslappede men teknisk designede chinos, flannel cykelskjorter og fleecetrøjer. Kollektionen har et afslappet og simpelt udtryk, men er skabt til udendørs eventyr. Hver genstand er designet med en specifik cykelpasform som tillader fri bevægelse under cykling, vandreture, eller når man stimler sammen om lejrbålet med en velfortjent kop kaffe eller kold øl. De der holder af at udfordre sig selv og egne grænser, får et ekstra løft fra denne kollektion og fri bevægelse til at tage med på alle (cykel)eventyr. 

Ultimativ frihed

Skal du være på vejen igennem lidt længere tid? Venture Bikepacking-kollektionen er den perfekte tilføjelse til en tur der varer flere dage. Udvalget af bikepacking-tasker holder alt du behøver på en køretur inden for rækkevidde, som fx en regnfrakke, et ekstra par Venture-sokker eller en vandflaske. Og husk at medbringe dit Venture-krus. Det kan nemt klikkes på dit styr, stel eller sadeltaske og er dermed ideelt til en dejlig kop kaffe undervejs.  

Essensen af naturen

Venture-kollektionen er ikke bare inspireret af naturen med dens dominerende jordfarver af terracotta, beige, grå og mosgrøn. Den er også designet under hensyn til alle vejrtyper. Venture holder cyklister varme og tørre i efteråret, men kølige og komfortable i sommermånederne. Alt sammen for at sikre at hver dag resten af året kan være et eventyr. Derudover afsøger AGU konstant nye metoder til at gøre cykelindustrien mere bæredygtig. Derfor består Venture-kollektionen af cykel- og motionstøj i høj kvalitet, der holder længe. De miljømæssigt bæredygtige dele af kollektionen er markeret med et Greensphere logo. Disse produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer som fx genanvendt polyester, økologisk bomuld og PVC-frie belægninger.

Tags fra indlægget
, ,
Mere fra Noel Juul Christensen
Bakkeløbet 2019 med fokus på sikkerheden
Pressemeddelelse Som konsekvens af de senere års ofte voldsomme og uhensigtsmæssige kørsel...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.