2023 nyhederne fra Oakley

Fra Oakley blev der i september lanceret 3 styles fra Oakley og vi har været så heldige at få lov at se nærmere på dem – og ikke mindst prøve dem!

Sport Refresh

Denne lancering indeholder nye farver til de mest populære sportsbriller, Radar® EV Path og Flak® 2.0 XL. Alle modellerne kommer med Prizm linser som forstærker farver og kontrast, så man kan se detaljerne endnu tydeligere.

Jeg har testet Radar EV Path der er en klassisk sportsbrille med ventilation ved linserne og uden ramme i bunden, det betyder at man undgå at kigge ned i “kanten”. Linsen er af mellem-størrelse og passer derfor til de fleste ansigts og hovedformer.

Prizm Road Black

Med denne lancering udvides Encoder, Encoder Strike, Sutro og Sutro Lite Sweep til også at kunne fås med Prizm Road Black linsen. Denne linse fremhæver detaljer og farver – mens den fjerner distraktioner.

Jeg har testet linsen med Sutro Lite Sweep stellet og primært i overskyet vejr hvor de gør sig rigtig godt – naturligvis er en klar linse bedre hvis det er småmørkt, men til kørsel under blandede lysforhold så fungerer Prizm Road Black linsen rigtig fint! At denne brille er velegnet til gravel, understreges også af de fede farver, bl.a. en “olive” og en “tan” udgave.

Solstice Collection

Denne nye kollektion byder på farveskiftende stel samt et “mørkt” look inspireret af årets korteste dag. I kollektionen finder man bl.a. Encoder og Encoder Strike Vented samt Re:SubZero, alle med Prizm linserne som optimerer farver og kontraster.

Alle modellerne kan købes på Oakley.com eller hos din lokale Oakley forhandler.

Tags fra indlægget
,
Mere fra Noel Juul Christensen
Test: TomTom Bandit
For et par måneder siden lancerede TomTom, som vi nok bedst kender...
Læs mere
Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.